Főoldal Filmek Ryan Reynolds megosztott egy képet Hugh Jackman teljesen megújult Rozsomák jelmezéről
FilmekBREAKING

Ryan Reynolds megosztott egy képet Hugh Jackman teljesen megújult Rozsomák jelmezéről

A képregényekhez hű jelmezt kap Hugh Jackman Rozsomákja a folytatásra.

200
Deadpool 2.
Forrás: 20th Century Studios

Hugh Jackman végre felveszi a képregényeknek megfelelő Rozsomák-jelmezt a Deadpool 3-ban és a közösségi médiának köszönhetően most először megnézhetjük a várva várt folytatás forgatási fotóin. Ryan Reynolds megosztott egy fotót az Instagram-sztorijában, amelyen Deadpool és Rozsomák együtt sétálnak egy földúton, Deadpool a szokásos jelmezében, Rozsomák pedig a kék-sárga jelmezében.

Hugh Jackman még nem vett maszkot, de a jelmeze és a haja már nagyon kezd hasonlítani arra a Rozsomákra, akit a képregényekből ismerhetünk. Hiába a Deadpool 2. egyik poénja, amiben Wade Wilson azzal viccelődött, hogy Logan meghalt, az ausztrál színész visszatér a karaktere szerepében, hiszen a harmadik rész időrendben a Logan – Farkas eseményei előtt játszódik, szóval nem okoznak kárt azzal, hogy visszahozzák a mutánst.

Jackman először a 2000-es X-Menben játszotta el a karaktert (akit akkor Farkasra fordítottak), de sok kritika érte, amiért az ikonikus X-Men jelmeze merőben más volt, mint amit a Marvel-lapjain megismerhettünk. Úgy tűnik, hogy a Marvel Studios kedvezni szeretne a rajongóknak, mert végre a karmos mutánst ikonikus sárga-kék jelmezében láthatjuk.

Ezt egyértelműen John Cassaday tervezése ihlette az Astonishing X-Men című képregénysorozatban. Sokan kételkedtek abban, hogy élőszereplős változatban is megállná-á e a helyét ez a jelmez… nos, tévedtek. Persze még nem láttuk Rozsomák maszkját, de valószínűleg nem csalódunk majd abban sem.

Deadpool 3.

A hírek szerint Ben Affleck is forgatott egy cameót Daredevilként, amiből arra tudunk következtetni, hogy sok utalást láthatunk majd a 20th Century Fox korábbi filmjeire, mielőtt végleg búcsút mondanának annak a valóságnak. Elvégre, ha a Deadpool 3. nem úgy végződik, hogy a szájhős a Marvel Moziverzumban találja magát, akkor mi értelme lenne ezeknek a jeleneteknek?

Ryan Reynolds címszereplője és Rozsomák mellett a franchise veteránjai, Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter) is visszatérnek. Arról továbbra sem esett szó, hogy Dominó és Kábel visszatér-e, de egyre valószínűtlenebb, hogy látjuk őket a harmadik filmben. Közbenn Emma Corrin is bejelentkezett egy titokzatos karakter szerepére, és nemrég azt is megtudtuk, hogy Matthew Macfadyen valószínűleg egy Paradox nevű Téridő Variancia Alapítvány (TVA) ügynököt fog alakítani a filmben.

Deadpool 3. 2024. május 3-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?