Főoldal Filmek A Deadpool 3. egyik visszatérő színésze megerősítette, hogy forog az új rész
Filmek

A Deadpool 3. egyik visszatérő színésze megerősítette, hogy forog az új rész

A pillanat, amire minden rajongó vágyott: forog a Deadpool 3.

292
Deadpool 2.
Forrás: 20th Century Studios

Az interneten több olyan hír is keringett múlt héten, hogy a Deadpool 3. forgatása valamikor ezen a héten kezdődik, de a készítők nem reagáltak a pletykákra. Minap azonban Stefan Kapicic (azaz Colossus) közösségi médiában megerősítette, hogy valóban forognak a kamerák a Marvel Studios várva várt folytatásánál.

A színész oldalán a sztoriban volt olvasható a hír, amit mára Kapicic törölt közösségi felületéről. Mivel az előkészületek során nagyon aktívak voltak a közösségi médiában, bízunk benne, hogy Ryan Reynolds (Wade Wilson), Hugh Jackman (Rozsomák) vagy Shawn Levy rendező hamarosan hivatalos bejelentést tesz, hogy elkezdődött a forgatás. A filmet állítólag Tidal Wave munkacím alatt forgatják, ami valószínűleg csak egy tréfa a készítők részéről.

A főszereplők és Kapicic mellett a korábbi két részből visszatér még Morena Baccarin (Vanessa), Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Rob Delaney (Peter), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó) és Shioli Kutsuna (Yukio), valamint hozzájuk csatlakozik újoncként Emma Corrin (A korona) és Matthew Macfadyen (Succession), akiknek szerepéről egyelőre nem közöltek semmit. Kábel (Josh Brolin) és Dominó (Zazie Beetz) visszatéréséről még nincs hivatalos hír.

A cselekmény részleteit egyelőre szintén rejtély övezi, de Wade és Rozsomák várhatóan a Marvel Moziverzumban találják magukat (talán fogságba esnek, ahogy Eddie és Venom). Egy nemrég megjelent pletyka szerint az Idővariáns Hatóság, köztük Mobius ügynök (Owen Wilson) és Miss Minutes is feltűnik majd a filmben.

Shawn Levy fogja rendezni a cím nélküli Deadpool 3. részt, amely 2024. szeptember 6-án kerül a mozikba.

Deadpool
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...