Főoldal Filmek Jennifer Garner visszatér Elektra szerepében a Deadpool 3.-ban
FilmekBREAKING

Jennifer Garner visszatér Elektra szerepében a Deadpool 3.-ban

Az Adam-projekt című filmnél már dolgozott együtt a színésznő, Ryan Reynolds és Shawn Levy rendező.

278
Elektra

A színésznő közel 20 év szünet után visszatér a Marvel bérgyilkos antihősnőjének szerepében a Deadpool 3. részében. A hírről elsőként a The Hollywood Reporter számolt be, hogy a Daredevil – A Fenegyerek után újra láthatjuk Elektrát a képernyőn, ami összecseng azokkal a pletykákkal, hogy a 2000-es években megjelent film főszereplője, Ben Affleck is visszatérhet – ezt azonban nem erősítették meg eddig.

Garner először a 2003-as Daredevil – A Fenegyerek című filmjében játszotta a Marvel bérgyilkosát, amelyben Ben Affleck alakította a félelem nélküli embert. Bár a film nem aratott nagy sikert, mégis született egy spin-off, amelyben Garner két évvel később az Elektra szólószerepét alakította. Ez sem volt kasszasiker, ugyanakkor nagy jelentőséggel bírt, hiszen akkoriban Garner egyike volt azon kevés nőknek, akik főszerepet játszottak képregényfilmekben.

Elektra visszatérése megerősíti azokat a pletykákat, hogy a Deadpool 3. cselekménye a multiverzumban játszódik, és elképzelhető, hogy a Fox által készített Marvel-filmek más karakterei is felbukkanhatnak. Pár nappal ezelőtt olvashattunk egy olyan pletykáról is, hogy egy rövid jelenetre Gambit is beköszön majd a nézőknek, akit sok év után Channing Tatum végre eljátszhat.

Jelenleg is zajlik a Marvel Studios produkciójának forgatása, amiről néhány napja már kaptunk forgatási képeket. A főszereplőt csakúgy mint a legutóbbi két alkalommal, ezúttal is Ryan Reynolds alakítja, akiről néhány napja már láthattunk képeket, ahogy felöltötte piros jelmezét. Bár Hugh Jackman visszavonult a szuperhősködéstől, Deadpool mellett újra eljátssza majd Rozsomákot az MCU-ban.

A rendezői székben Shawn Levy foglal helyet, a projekt pedig a Marvel Studios első olyan filmje lesz, amelyben egy, vagy kettő, esetleg még ennél is több karakter fog szerepelni az egykor 20th Century Fox érában készült képregényfilmekből. A Fox birtokolta több Marvel-karakter filmes jogát, mielőtt a Disney 2019-ben felvásárolta volna a stúdiót, és vele együtt a karakterek filmes jogát.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...