Főoldal Filmek Képek Ryan Reynolds kissé megújult jelmezéről a Deadpool 3. forgatásáról
Filmek

Képek Ryan Reynolds kissé megújult jelmezéről a Deadpool 3. forgatásáról

A Deadpool 3. forgatási képen a Marvel nagyszájú szuperhősét láthatjuk megújult jelmezben.

235
Deadpool 2.
Forrás: 20th Century Studios

Ma délután több forgatási képet is megosztottak a cím nélküli Deadpool 3. munkálatáról, amelyeken először láthatjuk Ryan Reynoldsot teljes jelmezben a várva várt folytatásban, ahol Hugh Jackman oldalán tér vissza a Marvel nagyszájú szuperhősének szerepében.

Az előző két Deadpool-filmmel ellentétben eddig túl sok forgatási képet nem osztottak meg Shawn Levy filmjéről, hiszen eddig csak beszámolókból tudtuk, hogy elkezdődött a forgatás. Egészen mostanáig egyetlen egy kép sem jelent meg a címszereplőről, ma délután azonban több képet is feltöltöttek Ryan Reynolds kissé megújult jelmezéről.

A fotók nem árulnak el túl sok részleteket a film cselekményéről, amelyben Hugh Jackman is feltűnik majd Rozsomák szerepében, lényegében megerősítik, hogy Wade Wilson megtartja hagyományos piros-fekete ruháját. Bár van néhány apró változtatás, és a ruha a korábbiaknál kissé világosabb árnyalatúnak tűnik a képeken, ám ez optikai csalódás is lehet.

A cselekmény részleteit egyelőre szintén rejtély övezi, de Wade és Rozsomák várhatóan a Marvel Moziverzumban találják magukat (talán fogságba esnek, ahogy Eddie és Venom). Egy nemrég megjelent pletyka szerint az Idővariáns Hatóság, köztük Mobius ügynök (Owen Wilson) és Miss Minutes is feltűnik majd a filmben.

Ryan Reynolds címszereplője és Rozsomák mellett a franchise veteránjai, Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter) is visszatérnek. Arról továbbra sem esett szó, hogy Dominó és Kábel visszatér-e, de egyre valószínűtlenebb, hogy látjuk őket a harmadik filmben. Közbenn Emma Corrin is bejelentkezett egy titokzatos karakter szerepére, és nemrég azt is megtudtuk, hogy Matthew Macfadyen valószínűleg egy Paradox nevű Téridő Variancia Alapítvány (TVA) ügynököt fog alakítani a filmben.

Deadpool 3. 2024. május 3-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...