Főoldal Filmek A Deadpool 3. bemutathatja azt az X-Ment, akiről évek óta pletykálnak, de szólófilmjét törölték
Filmek

A Deadpool 3. bemutathatja azt az X-Ment, akiről évek óta pletykálnak, de szólófilmjét törölték

Soha nem készült el a Marvel karakterének szólófilmje, de most Deadpool és Rozsomák oldalán láthatjuk.

16
Deadpool 2.

A színész évekig próbálta a Marvel szuperhősét bemutatni a filmvásznon, és bár többször is nekifutottak, soha nem lett belőle semmi. Most viszont ha hihetünk ennek az új pletykának, akkor végre lehetőséget kap a Marvel Studios készülő Deadpool 3. filmjében a Marvel nagyszájú szuperhőse a nagy visszatérő, Hugh Jackman Rozsomákja mellett.

Volt idő, amikor úgy tűnt, hogy Channing Tatum fogja eljátszani az X-Men karakterét, Gambitot a saját szólófilmjében. Az eredetileg 2016-ra tervezett projektet számtalan kreatív probléma és csúszás hátráltatta, mielőtt a Disney/Fox fúzió megpecsételte a sorsát, amikor a spin-offot több más projekttel együtt elvetették.

Tatum többször is csalódottságának adott hangot a történtek után, hogy nem kapott lehetőséget a rajongók által kedvelt mutáns szerepében, de lehet, hogy végül kap egy második esélyt. Nem először pletykálnak Tatum nagy pillanatáról, amikor végre életre keltheti a Marvel karakterét a filmvásznon. Egy minap megjelent pletyka szerint – amit a megbízható bennfentes @mytimetoshineh1 osztott meg – Tatum egy vendégszerepben mutatkozik be a jövőre érkező Deadpool 3. részében, sőt, már a jelenetét is leforgatták.

Korábban Taylor Kitsch az X-Men kezdetek: Farkas című filmben alakította a karaktert, de Tatum egy sziporkázó jelenete jó móka lenne, hog végre eljátszhassa a mutánst, amire évek óta vár. És ennél jobb alkalma nem lesz, hiszen a Multiverzumnak köszönhetően bármit megtehetnek most a Marvel Moziverzumban.

Tatum korábban úgy fogalmazott, hogy traumaként élte meg, hogy nem készült el a Gambit, és hozzátette, hogy “kikapcsolta a Marvel-gépet”, és képtelen volt megnézni a többi Marvel-filmet. Hogy miért? Mert “imádtam azt a karaktert. Egyszerűen túl szomorú volt. Olyan volt, mintha egy barátot veszítettem volna el, mert annyira készen álltam arra, hogy eljátsszam őt”.

A hírek szerint Ben Affleck is forgatott egy cameót Daredevilként, amiből arra tudunk következtetni, hogy sok utalást láthatunk majd a 20th Century Fox korábbi filmjeire, mielőtt végleg búcsút mondanának annak a valóságnak. Elvégre, ha a Deadpool 3. nem úgy végződik, hogy a szájhős a Marvel Moziverzumban találja magát, akkor mi értelme lenne ezeknek a jeleneteknek?

Ryan Reynolds címszereplője és Rozsomák mellett a franchise veteránjai, Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter) is visszatérnek. Arról továbbra sem esett szó, hogy Dominó és Kábel visszatér-e, de egyre valószínűtlenebb, hogy látjuk őket a harmadik filmben. Közbenn Emma Corrin is bejelentkezett egy titokzatos karakter szerepére, és nemrég azt is megtudtuk, hogy Matthew Macfadyen valószínűleg egy Paradox nevű Téridő Variancia Alapítvány (TVA) ügynököt fog alakítani a filmben.

A Deadpool 3. 2024. május 3-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...