Főoldal BREAKING Három bitang jó név csatlakozott a 28 évvel később szereplőgárdájához
BREAKINGFilmek

Három bitang jó név csatlakozott a 28 évvel később szereplőgárdájához

Három nagyon erős színésszel készül a 28 évvel később.

392
28 héttel később

A Sony Pictures munkálatai elkezdődtek a 28 évvel később című filmmel kapcsolatban, és egy új jelentés alapján három csúcsformában lévő színész csatlakozott a szereplőgárdához. A Deadline jelentése szerint Ralph Fiennes, Jodie Comer és Aaron Taylor-Johnson is aláírt, hogy csatlakozzanak Danny Boyle és Alex Garland poszt-apokaliptikus folytatásához.

Az oldal szerint a három sztár már csatlakozott a franchise új, három részesre tervezett filmsorozatának első részéhez. A szerepeikről egyelőre nem árulnak el részleteket. Fiennes, Comer és Taylor-Johnson akkora tehetségnek számítanak, hogy akár külön-külön is megállnák helyüket egy-egy saját részben.

Fiennes leginkább A Grand Budapest Hotel és a Schindler listája című filmekben játszott szerepeiről ismert, de nevet szerzett magának A menü megfélemlítő főszakácsaként, valamint Voldemort nagyúr megformálásával is a Warner Bros. Harry Potter-filmjeiben. Taylor-Johnson számos szuperhősfilmben szerepelt, köztük a 2010-es Ha/Ver-ben, annak folytatásában és a Bosszúállók: Ultron korában, de állítólag ő vezeti a listát is a jelöltek között James Bond szerepére. Comer az AMC gyártású Megszállottak viadala című sorozattal tört fel, de feltűnt Ridley Scott Az utolsó párbaj című filmjében és a Ryan Reynolds vezette Free Guy című filmben is.

A 28 évvel később a három sztárt igyekszik összehozni a Garland által írt és Boyle által rendezett történetben. A külföldi jelentések viszont arról számoltak be, hogy a triót csak az első részre kérték fel, így nem világos, hogy visszatérnek-e a további filmekben. A trilógia második része már zöld utat kapott, és állítólag Nia DaCosta, a Marvelek rendezője a befutó rá. A tervek szerint a két filmet egymás után forgatnák le.

Megállás nélkül dolgoznak a filmeken, mióta az év elején kiderült, hogy készül a folytatás. Boyle és Garland a rendezői és írói feladatok mellett Andrew Macdonald, Peter Rice és Bernie Bellew mellett a produceri feladatokat is ellátják. Az eredeti 28 nappal később sztárja, Cillian Murphy szintén a fedélzeten van, mint executive producer, bár azt nem tudni, hogy színészként is visszatér-e a filmbe.

28 years later blogroll 1713995981229
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

28 nappal később
Filmek

Cillian Murphy szerepelni fog a 28 évvel később című filmben

A 28 nappal később főszereplője visszatér valamilyen formában.

28 héttel később
Filmek

Tárgyalnak a 28 évvel később-trilógia 2. részének rendezőjével

A 28 évvel később-trilógia 2. részét egy szuperhősös és horrorfilmes irányíthatja.

28 héttel később
Filmek

Végre elkészül a 28 évvel később, ami akár egy trilógia is lehet

Folytatást kap minden idők egyik legjobb horrorfilmje, jön a 28 évvel később.