Főoldal Filmek Végre elkészül a 28 évvel később, ami akár egy trilógia is lehet
Filmek

Végre elkészül a 28 évvel később, ami akár egy trilógia is lehet

Folytatást kap minden idők egyik legjobb horrorfilmje, jön a 28 évvel később.

264
28 héttel később

Alex Garland és Danny Boyle – a 2002-es 28 nappal később című filmet jegyző író/rendező duó – már évek óta arról beszélnek, hogy szeretnének egy harmadik filmet készíteni az apokaliptikus zombis franchise-ban. Most végre a páros esélyt kap arra, hogy valóra váltsák álmukat, miközben egy teljesen új filmsorozatot indíthat el, ami akár egy trilógia is lehet.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint Garland és Boyle újra összeállnak, hogy elkészítsék a 28 évvel később című filmet. A történet egy (feltehetően) romos világban játszódik, amit egy különös vírus elpusztított; a vírus átváltoztatta az embereket dühöngő, rohanó, zombiszerű lényekké. Akárcsak a 28 nappal később esetében – amelyben Cillian Murphy, Naomie Harris, Brendan Gleeson és Christopher Eccleston játszotta a főszerepet – Boyle rendezi az új filmet, míg Garland írja a forgatókönyvet.

Garland és Boyle csak executive producerként dolgozott Juan Carlos Fresnadillo rendező 2007-es 28 héttel később című filmjénél. Az eredeti film történetét folytatta, és téma tekintetében azt mutatta be, hogy a fertőzés átjutott Nagy-Britannia határain túlra. Az új filmmel kapcsolatban még nem jelentették be, mikor kezdődik a forgatás, kik játszák a főszerepet, és egyelőre egyik stúdió sem jelentkezett be a terjesztési jogokért. Csak annyit tudunk, hogy a duó egy új filmtrilógiát szeretne elindítani, és a költségvetést szeretnék meghúzni 75 millió dollárnál.

A film fő ihletője állítólag a nagysikerű Mad Max: A harag útja, amely 2015-ben sikeresen újjáélesztette a sorozatot, és hamarosan előzményfilmet kap.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

28 nappal később
Filmek

Cillian Murphy szerepelni fog a 28 évvel később című filmben

A 28 nappal később főszereplője visszatér valamilyen formában.

28 héttel később
Filmek

Tárgyalnak a 28 évvel később-trilógia 2. részének rendezőjével

A 28 évvel később-trilógia 2. részét egy szuperhősös és horrorfilmes irányíthatja.