Főoldal Filmek Tárgyalnak a 28 évvel később-trilógia 2. részének rendezőjével
Filmek

Tárgyalnak a 28 évvel később-trilógia 2. részének rendezőjével

A 28 évvel később-trilógia 2. részét egy szuperhősös és horrorfilmes irányíthatja.

323
28 héttel később

A Marvelek és a Kampókéz rendezője, Nia DaCosta tárgyalásokat folytat a Sony Pictures közelgő 28 évvel később folytatástrilógia második filmjének rendezéséről – számolt be a hírről elsőként a Deadline. A hírt később több külföldi portál is megerősítette, hogy valóban egyeztetnek a filmről, de még nem született megállapodás.

Egy ideje már tudunk a stúdió tervéről, hogy visszahozza a 28 nappal később című franchise-t, mivel az eredeti rendező, Danny Boyle és az író, Alex Garland ígéretet tett egy folytatásra még január elején. A cél egy új trilógia most, és már arról tárgyalnak a háttérben, hogy ki legyen a második film rendezője. Míg Boyle lesz az új trilógia első részének rendezője, úgy tűnik, hogy a Sony Pictures DaCosta-ra szeretné bízni a másodikat. Garland dolgozik mindkét film forgatókönyvén.

Boyle és Garland mellett Andrew Macdonald, Peter Rice és Bernie Bellew is producerként vesznek részt a második 28 évvel később filmen. Ahogy korábban jelentették, az eredeti 28 nappal később sztárja, Cillian Murphy executive producerként fog közreműködni. Egyelőre nem világos, hogy szerepelni fog-e a képernyőn.

A Deadline forrásai szerint Boyle még idén szeretné leforgatni a filmet. eközben pedig a stúdió gyorsan szeretne rövidre zárni a dolgot, s eldönteni, hogy kivel készül a második film, mivel céljuk, hogy a második film munkálatait közvetlenül az első befejezése után megkezdjék. Részleteket nem tudtunk meg a cselekményről.

Az eredeti 28 nappal később 2002-ben mutatkozott be, s a Murphy által alakított Jim és Naomie Harris által alakított Selena kalandját követhettük nyomon benne. Öt évvel később elkészült a folytatás 28 héttel később, majd 2012-ben merült fel először, hogy jöhet egy harmadik film. Előbb Garland cáfolta a híreket, miszerint készülne a harmadik rész, majd később már azt mondta, hogy egy új cím, a 28 hónappal később kapcsán folytak tárgyalások. Több mint 10 évvel később most mégis lesz folytatás, igaz nem hónapokban, hanem években mérve.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

28 nappal később
Filmek

Cillian Murphy szerepelni fog a 28 évvel később című filmben

A 28 nappal később főszereplője visszatér valamilyen formában.

28 héttel később
Filmek

Végre elkészül a 28 évvel később, ami akár egy trilógia is lehet

Folytatást kap minden idők egyik legjobb horrorfilmje, jön a 28 évvel később.