Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Egyre biztosabb az időutazás a Bosszúállók 4.-ben

Újabb bizonyítékok jelentek meg arról, hogy a Bosszúállók következő részében visszamegyünk a múltba.

A Bosszúállók 4. forgatása óta pletykálják, hogy talán a filmben visszamegyünk a múltba, oda, mikor Loki New Yorkban hízelegni próbálta az Őrült Titánnak. A Végtelen háború végén láttuk, hogy Thanos véghez vitte ördögi tervét: egy csettintéssel megfelezte az univerzumot, beleérve a Föld legnagyobb hőseit is, a Bosszúállókat. Sok rajongó szeme könnybe csordult a Végtelen háború végén, mikor kedvenc hőse elporladt. Szerencsére maradtak még hősök, akik most arra készülnek, hogy visszamennek az időben, átírják a jövőt, s ezzel megmentik az univerzumot.

Tavaly kaptunk forgatási képeket a Bosszúállók 4.-ről, amin több színész a 2012-es Bosszúállók jelmezében várta a forgatást. Elmélet szerint egy tudós segítségével építenek egy időgépet a filmben, amellyel visszaugranak hat évet a múltba, hogy megfékezzék Thanost. A forgatásról most újabb képek jelentek meg, melyek alátámasztják azt az elméletet.

A kép bizonyítékul szolgál arra is, hogy itt bizony nem flashback (visszaemlékezés) lesz, mert ha jobban szemügyre vesszük a mostani képeket, akkor két Tonyt vélünk felfedezni rajtuk. Ez pedig nem lehetséges, hacsak nem időutazás történt a filmben. Érdekes megnézni Tony öltözékét is, mintha álruhában látnánk a színészt, esetleg így próbál Lokihoz közel férkőzni és hatni a csíntevés mesterére, hogy még nem késő megfékezni Thanost, gondolja át tettét. És persze az is elképzelhető, hogy Russo testvérek szándékosan forgatták le ezeket a jeleneteket, hogy ezzel vezessék félre a rajongókat. Hogy mi igaz ebből, talán csak jövőre tudjuk meg, hiszen akkor érkezik az egyelőre cím nélkül szereplő Bosszúállók negyedik része.

Még több a témában...

Stan Lee is elmondta a véleményét az új Pókemberről

A Sony közleményében a Disneyt hibáztatja, amiért Pókember elhagyja a Marvel Moziverzumot

Kévés Bence Mihály

Legyőzték A galaxis őrzőit a mozikban

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább