Wide Screen
Image default
Filmek

Időutazás, flashback vagy egy alternatív valóság?

Úgy néz ki, a Bosszúállók 4-ben valamelyik meg fog történni.

A rajongók hónapok óta találgatják, hogy a Bosszúállók negyedik felvonásában vajon valamilyen módon visszaugranak-e majd a csapat első önálló filmjének idejébe. Nos, egy vagy akár több végtelen kő segítségével az időutazás sőt a valóság átalakítása is lehetséges, Thanos számára pedig a képregényekből és az animációs sorozatból kiindulva egyenesen gyerekjátéknak tűnik.

Több az internetre kikerült forgatási fotó is ezt sejteti, hiszen láttuk például a forgatáson Thor-t ismét a “klasszikus” hosszú hajával, Tony-t a legendás, az első részben viselt Black Sabbath-os pólójában vagy akár Loki-t újra elfogva.

De érkezett egy új forgatási fotó, ami talán minden eddigi feltételezést más színben tüntet fel. Elsőre semmi különös nem látszik rajta, de ha jobban megnézitek, felismerhető a ’BARF’ (Binary Augmented Retro Framing) mozaikszó, ami magyarul ’BÜFI’-ként lett lefordítva és a Polgárháborúban láthattuk először és eddig utoljára. Ezt a technológiát Tony a traumás emlékek leküzdésére találta fel, de most új, akár gyakorlati haszna lehet.

Nincs kizárva az sem, hogy a bosszúállók csapata használja fel az egyik végtelen követ és valahogy ötvözi ezzel a technológiával, de a legvalószínűbb az, hogy arra használják majd a ’BÜFI’-t, hogy felkészüljenek a Thanos-szal való összecsapásra. Bárhogy is legyen már izgatottan várjuk a Párduc film és a Végtelen háború után, 2019. május 3-án érkező filmet.

Addig is ne felejtsétek: jövő héten érkezik az Út a Végtelen Háborúig kritikánk legújabb darabja, amely a Vassember 2-t vesézi majd ki.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Forgatási videó érkezett a Bosszúálló 4.-ből

Kévés Bence Mihály

Megérkeztek az első Marvel kapitány forgatási képek

Kévés Bence Mihály

Hány Végtelen Kő létezik a Marvel univerzumban?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább