Russo

Russo fivérek a rajongókkal játszanak, vagy nagy bejelentés jön? Bosszúállók 4.?

Még mindig nem tudjuk, hogy mi lesz a Bosszúállók 4. rész címe, éppen már itt lenne az ideje, hogy kiderüljön.

Még mindig nem tudjuk, hogy mi lesz a Bosszúállók 4. rész címe, éppen már itt lenne az ideje, hogy kiderüljön.

Joe és Anthoy Russo rendezőpáros Twitteren osztott meg egy kulisszák mögötti fényképet, ami talán azt vetíti előre, hogy hamarosan fény derül a cím nélküli Bosszúállók negyedik rész címére. Ezek pusztán csak találgatások, sokat nem árultak el a rajongóknak, de mi mást jelentenének be?

Hét hónap múlva kerül mozikba Thanos és a Bosszúállók párharcának következő felvonása, de pár részlettől eltekintve semmit sem tudunk a folytatásról. Most, hogy a rendezők megosztottak egy különös „nézd meg jobban” címkével ellátott képet a közösségi oldalon, több rajongó is találgatásokba bocsátkozott: hamarosan bejelentik azt, amit sokan már tudni vélnek a film címét, vagyis hogy Bosszúállók: Végjáték címen kell keresni 2019 áprilisától a mozik műsorfüzetében.

A rajongók persze a képen több utalást is kiszúrtak, több olyan tárgy is szerepel, ami egy A-betűt ábrázol, de a szimbólum leginkább a háttérben található létrán vehető ki, ez pedig konkrét utalás lehet a Avengers 4-re. De akadnak olyanok is, akik az Avengers Assemble címről beszélnek, bár azt fontos megjegyezni, hogy Joss Whedon az első Bosszúállókat ezzel a címmel mutatta be az Egyesült Királyságban.

Halkan megjegyeznénk, hogy legvalószínűbb, hogy a két rendező csak trollkodik a rajongókkal, már csak azért is, hiszen most mutatták be a Marvel kapitány előzetesét, így marketing szempontból óriás mellélövés lenne egy nagyobb horderejű filmmel elvonni a figyelmet az első önálló női szuperhősfilmről a Marvel Moziverzumban.

Total
3
Shares
Previous Article
Marvel Kapitány

Ezeket szúrtuk ki a Marvel kapitány előzetesben

Next Article

Megtalálták Danny Boyle utódját a James Bond 25 élére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!