Wide Screen
Image default
Filmek

Ezeket szúrtuk ki a Marvel kapitány előzetesben

Egy kis trailer elemzés következik, kigyűjtöttük nektek a Marvel kapitány trailer legfontosabb jeleneteit, utalásait.

Szinte egy örökkévalóságnak tűnt, hogy lássunk valamit a Marvel Moziverzum első önálló női szuperhősfilmjéből, azonban kedden végre bemutatták a Marvel kapitány első előzetesét. Most pedig hogy rongyosra néztük a trailert, ideje belevetnünk magunkat abba, hogy mit is láttunk a két perces előzetesben, mert szép számmal akadtak utalások, úgynevezett easter eggek a képsorok között.

A stúdió korábban megerősítette, hogy a film a ’90-es években fog játszódni, az ellenség szerepében a Skrullokat látjuk, de több ismert visszatérője is lesz a produktumnak. A 25 évvel megfiatalított Nick Fury (Samuel L. Jackson) mellett visszatér Coulson ügynök (Clark Gregg), valamint A galaxis őrzőiből ismert Ronan (Lee Pace) is. De most lássuk is képkockáról képkockára az előzetest.

Megérkezünk a Földre

Erős indítást látunk a trailer elején, a főhős űrhajóját látjuk felrobbanni, de Carol Danversnek sikerül elmenekülnie, és egy mentőkapszulában landol a Földön. Szebb utalást nem is kaphattunk volna arra, hogy a film a ’90-es években játszódik, merthogy egy Blockbuster Video üzletnél ér földet, ami remekül adja vissza a kort.

Még több a témában...

Még A tél katonájának sem engedték elolvasni a Végtelen háború forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

Űrlord fontos szerepet kap a Bosszúállók: Végtelen háborúban?

Kévés Bence Mihály

Újabb forgatási képek Hangyáról és Darázsról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább