Főoldal Filmek Nick Fury 25 évvel fiatalabbként tér vissza a Marvel kapitányban
Filmek

Nick Fury 25 évvel fiatalabbként tér vissza a Marvel kapitányban

Samuel L. Jackson karaktere, Nick Fury 25 évvel fiatalabb énje fog szerepelni a Marvel Studios első női szuperhősfilmjében, a Marvel kapitányban.

751

Samuel L. Jackson karaktere, Nick Fury 25 évvel fiatalabb énje fog szerepelni a Marvel Studios első női szuperhősfilmjében, a Marvel kapitányban.

Részletek híján nem sokat tudunk elmondani a Marvel kapitány történetéről, a stúdió mindössze annyit árult el, hogy a ’90-es években játszódik a történet, amelyben Nick Fury és Phil Coulson (Clark Gregg) ügynökök is feltűnnek majd a megannyi más szereplő mellett.

Most a Slashfilm készített interjút Kevin Feige producerrel, aki elárulta, hogy digitálisan fiatalítják meg a karakterét a filmben:

Nos, azt hiszem, hogy egészen elképesztő opciót választottunk. A technológia birtokában anélkül hogy elrontanák bármit is, Sam Jackson jelenleg is forgatáson tartózkodik, ahol egy 25 évvel fiatalabb karaktert játszik a teljes filmben. A Marvel kapitány lesz Coulson első olyan filmje, melyben végig szerepet kap. A teljes filmben szerepelni fog Coulson ügynök, tehát reméljük, hogy működni fog. Nagyon jó, mikor valaki olyan mellett nősz fel, mint Michelle Pfeiffer vagy Michael Douglas vagy akár Sam Jackson vagy éppen Clark Gregg segítségével kezdődik pályafutásod.

A Marvel a múltban már használt hasonló technológiát egy karakter megfiatalítására, gondoljunk csak vissza A Hangyára, amelyben egy visszaemlékezésben Hank Pym (Michael Douglas) fiatalabb mását láttuk, de akár A galaxis őrzői vol. 2.-őt is hozhatjuk példaként, melyben Kurt Russell, vagyis Ego kapott egy flashbacket. A Marvel kapitány első teaser videójára valamikor a nyár végén lehet számítani, míg a bemutató 2019. március 8-án lesz az Egyesült Államokban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események