Egy újabb pletyka a Bosszúállók 4. lehetséges címére

Alig pár napja írtunk arról, hogy két rajongó megfejtette a Bosszúállók 4. címét, ehhez képest újabb elképzelés született.

Alig pár napja írtunk arról, hogy két rajongó megfejtette a Bosszúállók 4. címét, ehhez képest újabb elképzelés született.

Sokat hallottuk már az elmúlt fél évben, hogy ez lesz a Bosszúállók 4. címe, de hivatalosan még mindig nem árulták el, hogy milyen néven mutatják be a folytatást 2019 áprilisában. Az első hírek még arról számoltak be, hogy Endgame alcímen érkezik, miután Russo testvérek kedvenc operatőre egy adatlapfrissítés után ezzel az alcímet adta meg a Bosszúállók 4. neve mellett, de ezt később cáfolták a készítők. Múltkor már az Eternity War névről susmusoltak a világhálón, de egy frissen megjelent pletyka szerint egyik sem a film címe.

Már azt hittük, hogy nyáron mindenki feladta és megfeledkezett a negyedik részről, míg pár hete Russoék Twitteren megosztottak egy képet a forgatásról. Első ránézésre nincs semmi különös a képben, de ha jobban megnézzük az egyesek tárgyak kompozícióit, akkor jól kivehető A betűket formálnak, ami utalás az Avengers címre, de többen úgy gondolják, hogy az alcímre is. A rajongók vad találgatásokba kezdtek, hogy mi lehet ez a cím, míg ma reggelre megjelent az: Annihilation.

Az MCU Cosmic munkatársa, Jeremy Conrad állítása szerint ez a Végtelen háború folytatásának címe, legalábbis néhány hónapja még így hívták a filmet. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ezt a címet már több elkészült Marvel-film esetében is használták, volt egy idő, amikor a Végtelen háborút és a Bosszúállók: Ultron korát is erre keresztelték, tehát ez amolyan munkacímnek is felfogható. Hogy mi igaz ebből, és milyen néven mutatják be a filmet, hamarosan kiderül, merthogy Kevin Feige nyár elején azt állította, hogy a Marvel kapitány első előzetese után leplezik le, és mint tudjuk, a trailer már megérkezett.

Total
28
Shares
Previous Article
The Mandalorian

Az első hivatalos kép Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozatából

Next Article
Kathleen Kennedy

A Lucasfilm felajánlotta Kathleen Kennedy feladatát J.J. Abramsnek, de ő nemet mondott

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!