Russo testvérek elárulták, ekkor leplezik le a Bosszúállók 4. címét

A Bosszúállók: Végtelen háború két rendezője végre megosztott pár részletet arról, hogy mikor árulják el a negyedik rész címét. Szomorú hírünk van.

A Bosszúállók: Végtelen háború két rendezője végre megosztott pár részletet arról, hogy mikor árulják el a negyedik rész címét. Szomorú hírünk van.

Alig két hete, hogy bemutatták a Marvel Moziverzum sokak által ékkövének nevezett Bosszúállók: Végtelen háborút, de a rajongók, köztük mi is már a folytatást várjuk. A Bosszúállók 3. bemutatója után sok rajongó abban reménykedett, hogy esetleg bejelentik a Bosszúállók 4. címét, de erre még jó sokat kell várnunk Anthony és Joe Russo állítása szerint. Trailerről meg ne is álmodjunk!

Joe Russo a ComicBook.com oldalnak adott interjút, ahol a rendező elárulta, hogy halvány lila gőze sincs arra, hogy mikor jelentik be a Bosszúállók 4. címét, hiszen még neki sem kezdtek összevágni a filmet.

Nincs ötletem. Még nem vágtunk semmit a filmből. Előbb látnunk kell, és a következő két-három hónapban fogjuk összerakni a filmet.

Anthony Russo szerint valójában igazság az, hogy még teljesen nem fejezték be a munkát a negyedik résszel:

Na már most, még nem kezdtünk neki a vágásnak, még nem vagyunk túl minden forgatási szakaszon, vagyis, még nem fejeztük be teljesen a forgatást. Még maradtak dolgok, amiket fel kell vennünk a filmhez, még akkor is, ha nagy részét már leforgattuk.

Szóval kedves rajongók, egy ideig be kell érnünk a Végtelen háborúval, mert nyár végéig aligha kapunk hírt a folytatásról. Sőt, szinte biztos, hogy előbb adják ki a Bosszúállók 3.-at Blu-ray lemezen, minthogy bejelentik a negyedik rész címét.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Bejelentették, hogy mikor érkezik a Sherlock Holmes 3.

Next Article

Kiderült, hogy mikortól lövik a Rambo 5.-öt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!