Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[HIVATALOS] A Disney megvásárolta a 20th Century Foxot

Kevin Feige dörzsölheti a tenyerét, mert a Fantasztikus Négyes és az X-Menek hazatértek a több tucat franchise-zal karöltve a Disneyhez.

Kevin Feige dörzsölheti a tenyerét, mert a Fantasztikus Négyes és az X-Menek hazatértek a több tucat franchise-zal karöltve a Disneyhez.

Az elmúlt évben többször is olvasni lehetett arról, hogy kié lesz Hollywood legnagyobb múlttal bíró stúdiója, miután a Disney még tavaly télen ajánlatot tett a 20th Century Foxért, de idén a Comcast is beszállt a versenybe, azonban amerikai idő szerint ma reggel döntöttek a részvényesek- mindösszesen 8 perc elegendő volt arra, hogy eldöntsék -, s elfogadták a Disney 71,3 milliárd dollárról szóló ajánlatát, miután a Comcast a hónapban visszalépett és zöld lámpát adott a mikiegeres cégnek. Ez pedig azt jelenti, hogy valamennyi a Fox tulajdonába lévő jog átkerül a Disneyhez, beleértve az Avatar, a Predator, az Alien, A majmok bolygója, a Kingsman, az X-Men és a Fantasztikus Négyes, és akik így az X-Meneket és a Fantasztikus Négyes tagjait felhasználhatják a Marvel Moziverzumban. Kevin Feige a Marvel Studios elnöke korábban úgy fogalmazott, hogy már alig várja a telefont, hogy kezükbe vegyék a karakterek sorsát. A rajongók legnagyobb örömére eljött hát ez a pillanat is, és a pletykák szerint a Marvelnél már kész tervek vannak arra, hogyan fogják egyesíteni a karaktereket.

A The Walt Disney vállalat és a 21th Century Fox részvényesei ma reggel szavaztak arról, hogy jóváhagyják-e az egyesülést. A felek egyhangúan döntöttek a stúdió sorsáról, s arról, hogy a Disney vezetésével folytassák a jövőt, ami ezzel azt jelenti, hogy Hollywood 40%-kát már a Disney teszi ki. Nem képezi részét most létrejött üzletnek a Fox News, illetve a sportcsatornák közvetítés jogai, tehát ezek felügyelete továbbra is a Fox kezében lesz.

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel Bosszúállóinak van egy titkos fegyvere az X-Menek ellen

Kiss Zita

A Disney a Hókirálynő élőszereplős film feldolgozásán dolgozik

Kévés Bence Mihály

A Disney vezetője megerősítette, hogy nem fogják elhalasztani a The Mandalorian S2 premierjét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat