Kevin Feige a telefonhívásra vár, amikortól használhatják az X-Meneneket

A Marvel Studios elnöke már nagyon várja a telefont, ami után kezükbe vehetik az X-Men és A Fantasztikus Négyes karaktereket.

A Marvel Studios elnöke már nagyon várja a telefont, ami után kezükbe vehetik az X-Men és A Fantasztikus Négyes karaktereket.

Hamarosan eldől, hogy ki vásárolja fel a 20th Century Fox stúdiót, ugyanis július 10-én szavaznak arról a részvényesek, hogy ki vásárolja fel Hollywood legnagyobb múlttal bíró stúdióját. A Disney már ajánlatot tett a Foxnak, de egy új versenyző, a Comcast is becsatlakozott a versenybe, ami akár még a keresztbe is tehet a Disneynek – a Disneyvel ellentétben ők nem részvényekben szeretnének fizetni a Foxnak, hanem készpénzben, és több millió dollárral licitáltak rá a Disney ajánlatára.

Amennyiben a Comcast nem tud vonzóbb ajánlatot tenni a Foxnak, akkor valószínűleg a Disney és a Fox házasságot nyélbe ütik, és ezzel a Fox tulajdonában lévő összes képregénykarakter, beleértve az X-Meneket, A Fantasztikus Négyes jogokat, visszaszállnak a Marvelre, akik így bátran felhasználhatják őket a Marvel Moziverzumban. Egy friss hír arról, miszerint Kevin Feige már tűkön ül, és várja a hívást, amikor elkezdhetnek dolgozni ezekkel az új karakterekkel. Ugyanakkor Feige azt is elárulta, hogy a jövőben több női rendezővel fognak együtt dolgozni.

A Marvel eddig a pontig hallgatott, nem különösebben foglalkoztak a hírrel, szépen csendben tették-vették a dolgukat, de úgy tűnik, hogy nem csak a rajongók akarják ezt a házasságot, hanem maguk a szereplők is mindent elkövetnek, hogy a Disney felvásárolja a Foxot. Kevin Feige a közelmúltban egy konferencián beszélt a Marvel Moziverzum jövőjéről, ahol az elnök azt is megvitatta, hogy mennyire jót tenne, ha a Fox tulajdonában lévő karaktereket visszaszerezné a stúdió:

Csak ülök, és várom a telefonhívást, hogy kimondják, igen vagy nem. Nyilvánvaló, szép dolog lenne, ha hozzáférésünk lenne a teljes képregénygyűjteményhez [jogokhoz].

Úgy tűnik, hogy titokban a Marvel már elkezdett játszani a gondolattal, hogy mi lenne, ha az ő tulajdonában lennének az X-Menek, vagy A Fantasztikus Négyes, akiket nagyon szívesen megnéznénk a Bosszúállók oldalán. De sajnos, ha még létre is jön az üzlet, arra semmilyen esély nincs, hogy akár a Bosszúállók 4.-ben szerephez jussanak az új karakterek, de a negyedik fázisban már egészen biztosan komoly szerepet kapnának. De vajon Deadpool mit szól ehhez?

Total
0
Shares
Previous Article

Megérkezett az Így neveld a sárkányodat 3. szinkronos előzetese

Next Article

Koncepciósrajzok jelentek meg a Végtelen háború első terveiről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!