x
Filmek

Ryan Reynolds szerint közel sem biztos, hogy lesz Deadpool 3.

Ryan Reynolds nem biztos benne, hogy a Disney kezébe kerülő jogok után Deadpool kap egy harmadik részt.

Ryan Reynolds szerint közel sem biztos, hogy lesz Deadpool 3.
  • Publishedmájus 2, 2018

Ryan Reynolds nem biztos benne, hogy a Disney kezébe kerülő jogok után Deadpool kap egy harmadik részt.

Két hét múlva megérkezik a nagyszájú szuperhősünk a mozikba, és az előzetes becslések még az első résznél is nagyobb sikert jósolnak. Az elemzők szerint a Deadpool 2. csak az USA-ban 150 millió dollárral fog nyit, és biztosak lehetünk abban, hogy a világ más pontjain sem fog apadni a hős után való érdeklődés. Ehhez képest a Fox és a Disney házassága mégis keresztbe tehet Deadpoolnak.

Ryan Reynolds egy interjúban arról beszélt, hogy miközben nagyon várja a bemutatót, de ugyanakkor aggódik a folytatás miatt:

Nem tudom, hogy lesz-e Deadpool 3. Tényleg nem tudom. Úgy érzem magam, teljesen eggyé váltam a karakterrel, hogy működjön a saját univerzumában, és ezért mindent el kell távolítani tőle. Nem hiszem, hogy folytathatom ezt. Látom Deadpoolt, ahogy része lesz az X-Force-nak, szeretném őt ebben a felállított csapatban, mint egy nagyszerű női karaktert az X-Men univerzumból. Azt hiszem, ha még egy Deadpool-filmet készítünk, akkor a költségvetést a semmiből kell összekaparnunk, így ledöntheted a különféle akadályokat, és ezzel olyan dolgot teszel, mint senki más.

Mi sem mutatja jobban, hogy olykor a szuperhősök élete sem könnyű, még akkor sem, ha a Deadpool 2. kasszát fog robbantani két hét múlva. Amennyiben elkészül a Deadpool 3., szinte biztos, hogy Ryan Reynolds az alapokhoz tér vissza, vagyis kis költségvetésből elkészíteni a filmet, mint ahogy tették az első résznél is. (A második rész gyártási költsége jóval túllépte az első részt.) Két hét és itt van az újabb Deadpool, de hogy felér-e az első részhez, azt kritikánkban hamarosan elmondjuk.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.