Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige elárulta, hogy a Bosszúállók: Végjáték trailere mennyit árult el a filmből

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke elárulta, hogy a bemutatott Bosszúállók: Végjáték előzetese a film hány percét tartalmazza.

A Marvel Studios az elmúlt években már többször is bizonyította, hogy marketingben verhetetlenek, nincs jobb csapat náluk, ha valahogy tudják, miként kell feltüzelni a rajongókat, akkor azok ők. A stúdió hónapokon keresztül váratta a rajongókat, titkolóztak, hogy mi lesz a Bosszúállók 4 címe, míg végül december hónapban bemutatták a Végjátékra keresztelt folytatás trailerét. A melankolikusra vett hangvétel és a karakterek letörtsége sem vette a rajongók kedvét, mert 24 órán belül rögtön minden idők legnézettebb előzetesévé vált, ugyanakkor szinte semmit sem tudtunk meg a filmből.

Szépen lassan a Marvel Kapitánnyal egy időben a Bosszúállók: Végjáték rakétáit is begyújtják, s várhatóan többet is megtudunk, akárcsak a hét elején, amikor Kevin Feige érdekes dolgot árult el. Minap a 76. Golden Globe-átadón Marvel Studios elnökéhez szegezték a mikrofont, hogy meséljen egy kicsit a várva-várt Bosszúállók: Végjáték című folytatásról, miközben arra is kíváncsi volt az újságíró, hogy a bemutatott előzetes jelenetei hány percet ölelnek át a filmben. És egészen meglepő választ kaptunk, ugyanis csak az első 15-20 percéből ragadtak ki elemeket.

Nehéz dolog ezt pontosan meghatározni. Ahogy sok filmünk esetében volt, és ez különösen igaz erre, anélkül szerettünk volna izgalmat generálni, hogy sok titkot elárultunk volna. Szerintem a Disney marketinges csapta a legjobb a világon.

Nyilvánvalóan a későbbiekben a film hátralévő részéből is látunk majd jeleneteket, de arra azért senki se számítson, hogy olyan karakterek vagy jelenetek tűnnek majd fel a hátralévő előzetesekben, amik árthatnak a történetnek, vagy idő előtt leleplezik a fordulatot. Talán még a márciusban érkező Marvel Kapitányt sem látjuk a bemutatóig, pedig nyílt titok, hogy a legerősebb Marvel karakter is szerepelni fog a Bosszúállók következő részében.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Még több a témában...

Hány Easter Eggs-et számoltál össze a Doctor Strangeben?

Kévés Bence Mihály

A Marvel és a DC filmek öt legjobb és legrosszabb pillanatai 2018-ban

Kévés Bence Mihály

Nevet váltott az Avengers: Infinity War Part I

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább