Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Szinkronos előzetest kapott a Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték hazai filmforgalmazója elkészítette az első előzetes szinkronját, ami magyarul is nagyon menő lett.

Két héttel a világpremier után végre magyar szinkronnal is megnézhetjük a Bosszúállók: Végtelen háború várva várt folytatását, a Végjáték alcímen érkező negyedik Bosszúállók-filmet. Akárcsak az angol változatban, itt is letört mindenki, mint a bili füle, de hogy mi mindent szúrtunk ki az első kedvcsináló videóban, azt egy korábbi cikkünkben olvashatjátok, ahol képkockáról képkockára végig mentünk a traileren.

A magyar előzetessel külföldön debütált egy IMAX-előzetes is, amiről külföldi kollégák beszámolói szerint új jeleneteket is hozott, ami még inkább megerősíti korábbi gyanúnkat, hogy a folytatásban időutazás lesz a kulcs a Megtizedelésre. Akik már látták azt az előzetest, elmondásuk szerint a trailer még inkább ki van hegyezve Fekete Özvegy és Sólyomszem találkozására. Szemfüles rajongók kiszúrták az előzetesben, hogy Fekete Özvegy nem a szőke rövid hajjal csodálkozik rá Clint Barton tettére, aki időközben yakuzákat gyilkol és felvette Ronin alteregóját, hanem ismét hosszú és vörös hajjal szerepel a színésznő. Az IMAX előzetesben ezt a jelenetet más kameraállásból is megmutatták, és abban pontosan látni, hogy a karakter haja megváltozott a trailer korábbi jeleneteihez képest. Ez pedig valóban azt jelenti, hogy valami időbeli eltérés lehet a film egyes jelenetei között.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója 2019. április 25-én lesz, melyben a jövő márciusban érkező Marvel Kapitány (Brie Larson) is feltűnik majd, sőt, egyből kulcsfontosságú szerepet szánnak a Marvel Moziverzum legerősebb és legújabb tagjának, mert akárcsak az életben maradt hősök, úgy Carol Danvers is kesztyűt húz az Őrült Titán ellen.

Még több a témában...

Az egyik nagy amerikai mozihálózat megerősítette a Bosszúállók: Végjáték játékidejét?

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige elárulta, hogy a Venom-film részese lesz-e az MCU-nak

Forgatási videót kaptunk Vasember NAGY jelenetéről a Bosszúállók: Végjátékból

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább