Szinkronos előzetest kapott a Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték hazai filmforgalmazója elkészítette az első előzetes szinkronját, ami magyarul is nagyon menő lett.

A Bosszúállók: Végjáték hazai filmforgalmazója elkészítette az első előzetes szinkronját, ami magyarul is nagyon menő lett.

Két héttel a világpremier után végre magyar szinkronnal is megnézhetjük a Bosszúállók: Végtelen háború várva várt folytatását, a Végjáték alcímen érkező negyedik Bosszúállók-filmet. Akárcsak az angol változatban, itt is letört mindenki, mint a bili füle, de hogy mi mindent szúrtunk ki az első kedvcsináló videóban, azt egy korábbi cikkünkben olvashatjátok, ahol képkockáról képkockára végig mentünk a traileren.

A magyar előzetessel külföldön debütált egy IMAX-előzetes is, amiről külföldi kollégák beszámolói szerint új jeleneteket is hozott, ami még inkább megerősíti korábbi gyanúnkat, hogy a folytatásban időutazás lesz a kulcs a Megtizedelésre. Akik már látták azt az előzetest, elmondásuk szerint a trailer még inkább ki van hegyezve Fekete Özvegy és Sólyomszem találkozására. Szemfüles rajongók kiszúrták az előzetesben, hogy Fekete Özvegy nem a szőke rövid hajjal csodálkozik rá Clint Barton tettére, aki időközben yakuzákat gyilkol és felvette Ronin alteregóját, hanem ismét hosszú és vörös hajjal szerepel a színésznő. Az IMAX előzetesben ezt a jelenetet más kameraállásból is megmutatták, és abban pontosan látni, hogy a karakter haja megváltozott a trailer korábbi jeleneteihez képest. Ez pedig valóban azt jelenti, hogy valami időbeli eltérés lehet a film egyes jelenetei között. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója 2019. április 25-én lesz, melyben a jövő márciusban érkező Marvel Kapitány (Brie Larson) is feltűnik majd, sőt, egyből kulcsfontosságú szerepet szánnak a Marvel Moziverzum legerősebb és legújabb tagjának, mert akárcsak az életben maradt hősök, úgy Carol Danvers is kesztyűt húz az Őrült Titán ellen.

Total
13
Shares
Previous Article
John Wick

Megérkeztek az első hivatalos képek a John Wick 3. részből

Next Article
Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül

Bemutatták a Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül első előzetesét!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!