Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Szinkronos előzetest kapott a Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték hazai filmforgalmazója elkészítette az első előzetes szinkronját, ami magyarul is nagyon menő lett.

A Bosszúállók: Végjáték hazai filmforgalmazója elkészítette az első előzetes szinkronját, ami magyarul is nagyon menő lett.

Két héttel a világpremier után végre magyar szinkronnal is megnézhetjük a Bosszúállók: Végtelen háború várva várt folytatását, a Végjáték alcímen érkező negyedik Bosszúállók-filmet. Akárcsak az angol változatban, itt is letört mindenki, mint a bili füle, de hogy mi mindent szúrtunk ki az első kedvcsináló videóban, azt egy korábbi cikkünkben olvashatjátok, ahol képkockáról képkockára végig mentünk a traileren.

A magyar előzetessel külföldön debütált egy IMAX-előzetes is, amiről külföldi kollégák beszámolói szerint új jeleneteket is hozott, ami még inkább megerősíti korábbi gyanúnkat, hogy a folytatásban időutazás lesz a kulcs a Megtizedelésre. Akik már látták azt az előzetest, elmondásuk szerint a trailer még inkább ki van hegyezve Fekete Özvegy és Sólyomszem találkozására. Szemfüles rajongók kiszúrták az előzetesben, hogy Fekete Özvegy nem a szőke rövid hajjal csodálkozik rá Clint Barton tettére, aki időközben yakuzákat gyilkol és felvette Ronin alteregóját, hanem ismét hosszú és vörös hajjal szerepel a színésznő. Az IMAX előzetesben ezt a jelenetet más kameraállásból is megmutatták, és abban pontosan látni, hogy a karakter haja megváltozott a trailer korábbi jeleneteihez képest. Ez pedig valóban azt jelenti, hogy valami időbeli eltérés lehet a film egyes jelenetei között.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója 2019. április 25-én lesz, melyben a jövő márciusban érkező Marvel Kapitány (Brie Larson) is feltűnik majd, sőt, egyből kulcsfontosságú szerepet szánnak a Marvel Moziverzum legerősebb és legújabb tagjának, mert akárcsak az életben maradt hősök, úgy Carol Danvers is kesztyűt húz az Őrült Titán ellen.

Még több a témában...

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat