Főoldal Filmek TRAILERELEMZÉS: Ezeket szúrtuk ki a Bosszúállók: Végjáték első előzetesében
FilmekBREAKING

TRAILERELEMZÉS: Ezeket szúrtuk ki a Bosszúállók: Végjáték első előzetesében

A Marvel Studios tegnap végre bemutatta a Bosszúállók 4, azaz a Végjáték alcímet viselő folytatás első előzetesét, amit most alaposan szemügyre veszünk.

927

A Marvel Studios tegnap végre bemutatta a Bosszúállók 4, azaz a Végjáték alcímet viselő folytatás első előzetesét, amit most alaposan szemügyre veszünk.

Már mondhatni örökkévalóságnak tűnt kivárni a Bosszúállók: Végjáték első előzetesét, de a Marvel Studios nem váratta tovább a rajongókat, és láthattuk az első képkockákat a pusztítás után. Ahogy azt a készítők már többször is hangsúlyozták, a folytatás sokkal keményebb, drámaibb lesz, mint a Bosszúállók: Végtelen háború volt, hiszen Thanos a film végén egy csettintéssel kiirtotta a fél univerzumot, így most a megmaradt hősökön a sor, hogy valahogy helyrehozzák, és visszahozzák barátaikat, szeretteiket a halálból – pár tippünk már van arra, hogy ezt miként érik el. (Az elmúlt héten azt is megtudtuk, hogy a csettintés hivatalos neve a Megtizedelés.)

A Bosszúállók: Végjáték előzetesét már feliratozva is megnézhetitek:

A borzasztóan nyomottra sikerült trailer rögtön Tony Stark (Robert Downey Jr.) narrációjával indít, aki sodródik a világűrben. Vasembertől megtudjuk, hogy már négy napja, hogy elfogyott az élelme és vize, holnapra pedig az oxigénje is elfogy. A képsorok remekül adják vissza, hogy Thanos mekkora pusztítást végzett a Végtelen háborúban, a Föld eddigi legnagyobb hősei most reménytelenül állnak a dolgok előtt, amit az is bizonyít, hogy Stark a megrongálódott Vasember páncél sisakjával egy videofelvételt készít jegyesének (Miss Pottsnak) arra, ha esetleg nem élné túl az űrutazást.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

9 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.

Thor Taika Waititi
Filmek

Taika Waititi csak a pénzért vállalta a Thor: Ragnarököt, és előtte semmit nem tudott a hősről

Meglepő őszinteséggel beszélt Taika Waititi, hogy miért vállalta el a Thor: Ragnarök...