Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[TRAILERELEMZÉS] Ezeket szúrtuk ki a Bosszúállók: Végjáték első előzetesében

A Marvel Studios tegnap végre bemutatta a Bosszúállók 4, azaz a Végjáték alcímet viselő folytatás első előzetesét, amit most alaposan szemügyre veszünk.

Már mondhatni örökkévalóságnak tűnt kivárni a Bosszúállók: Végjáték első előzetesét, de a Marvel Studios nem váratta tovább a rajongókat, és láthattuk az első képkockákat a pusztítás után. Ahogy azt a készítők már többször is hangsúlyozták, a folytatás sokkal keményebb, drámaibb lesz, mint a Bosszúállók: Végtelen háború volt, hiszen Thanos a film végén egy csettintéssel kiirtotta a fél univerzumot, így most a megmaradt hősökön a sor, hogy valahogy helyrehozzák, és visszahozzák barátaikat, szeretteiket a halálból – pár tippünk már van arra, hogy ezt miként érik el. (Az elmúlt héten azt is megtudtuk, hogy a csettintés hivatalos neve a Megtizedelés.)

A Bosszúállók: Végjáték előzetesét már feliratozva is megnézhetitek:

A borzasztóan nyomottra sikerült trailer rögtön Tony Stark (Robert Downey Jr.) narrációjával indít, aki sodródik a világűrben. Vasembertől megtudjuk, hogy már négy napja, hogy elfogyott az élelme és vize, holnapra pedig az oxigénje is elfogy. A képsorok remekül adják vissza, hogy Thanos mekkora pusztítást végzett a Végtelen háborúban, a Föld eddigi legnagyobb hősei most reménytelenül állnak a dolgok előtt, amit az is bizonyít, hogy Stark a megrongálódott Vasember páncél sisakjával egy videofelvételt készít jegyesének (Miss Pottsnak) arra, ha esetleg nem élné túl az űrutazást.

Még több a témában...

Stan Lee is elmondta a véleményét az új Pókemberről

Már leforgatták a Bosszúállók 4. Stan Lee cameóját

Kévés Bence Mihály

[PLETYKA] Matt Damon lehet a Pókember: Hazatérés folytatás főgonosza?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább