TRAILERELEMZÉS: Ezeket szúrtuk ki a Bosszúállók: Végjáték első előzetesében

A Marvel Studios tegnap végre bemutatta a Bosszúállók 4, azaz a Végjáték alcímet viselő folytatás első előzetesét, amit most alaposan szemügyre veszünk.

A Marvel Studios tegnap végre bemutatta a Bosszúállók 4, azaz a Végjáték alcímet viselő folytatás első előzetesét, amit most alaposan szemügyre veszünk.

Már mondhatni örökkévalóságnak tűnt kivárni a Bosszúállók: Végjáték első előzetesét, de a Marvel Studios nem váratta tovább a rajongókat, és láthattuk az első képkockákat a pusztítás után. Ahogy azt a készítők már többször is hangsúlyozták, a folytatás sokkal keményebb, drámaibb lesz, mint a Bosszúállók: Végtelen háború volt, hiszen Thanos a film végén egy csettintéssel kiirtotta a fél univerzumot, így most a megmaradt hősökön a sor, hogy valahogy helyrehozzák, és visszahozzák barátaikat, szeretteiket a halálból – pár tippünk már van arra, hogy ezt miként érik el. (Az elmúlt héten azt is megtudtuk, hogy a csettintés hivatalos neve a Megtizedelés.)

A Bosszúállók: Végjáték előzetesét már feliratozva is megnézhetitek:

A borzasztóan nyomottra sikerült trailer rögtön Tony Stark (Robert Downey Jr.) narrációjával indít, aki sodródik a világűrben. Vasembertől megtudjuk, hogy már négy napja, hogy elfogyott az élelme és vize, holnapra pedig az oxigénje is elfogy. A képsorok remekül adják vissza, hogy Thanos mekkora pusztítást végzett a Végtelen háborúban, a Föld eddigi legnagyobb hősei most reménytelenül állnak a dolgok előtt, amit az is bizonyít, hogy Stark a megrongálódott Vasember páncél sisakjával egy videofelvételt készít jegyesének (Miss Pottsnak) arra, ha esetleg nem élné túl az űrutazást.

Total
11
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Megérkezett a Bosszúállók: Végjáték előzetese!

Next Article
A galaxis őrzői

Travis Knight válaszolt arra, hogy ő rendezi-e A galaxis őrzői vol. 3. részt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!