Image default
BRÉKING Filmek

[TRAILERELEMZÉS] Ezeket szúrtuk ki a Bosszúállók: Végjáték első előzetesében

A főcím leleplezése után pedig Scott Langet, a Hangyát látjuk, aki szeretne bejutni a Bosszúállókhoz. Hangyával legutóbb A Hangya és a Darázs folytatásban találkoztunk, de a stáblista utáni jelenetben a hős a Kvantumvilág fogságában rekedt, miután Hank Pym (Michael Douglas) és Darázs (Evangeline Lilly) elporladt, ehhez képest különös módon mégis sikerült kiszabadulnia. A készítők nagyon fontos szerepet szánnak a Hangyának és a Kvantumvilágnak a folytatásban, így biztosan nem csak egy mosoly kedvéért tért vissza Lang. Érdekes megfigyelni Rogers arcát és azt, hogy mi az első szava, mikor megjelenik Hangya: “Ez egy régi üzenet?”

Ezek lettek volna szerintünk a Bosszúállók: Végjáték előzetes legfontosabb jelenetei és kikacsintásai a képregényekre, de ha valamit észrevettetek még, akkor feltétlen írjátok meg nekünk komment formájában.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Még több a témában...

Sigourney Weaver is csatlakozott a Marvel Univerzumhoz?

Kévés Bence Mihály

Fekete Özvegy is feltűnik majd a Pókember: Hazatérésben?

Kévés Bence Mihály

Jake Gyllenhaal megerősítette Mysterio szerepét a Pókember: Idegenben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább