Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

TRAILERELEMZÉS: Ezeket szúrtuk ki a Bosszúállók: Végjáték első előzetesében

A Marvel Studios tegnap végre bemutatta a Bosszúállók 4, azaz a Végjáték alcímet viselő folytatás első előzetesét, amit most alaposan szemügyre veszünk.

A főcím leleplezése után pedig Scott Langet, a Hangyát látjuk, aki szeretne bejutni a Bosszúállókhoz. Hangyával legutóbb A Hangya és a Darázs folytatásban találkoztunk, de a stáblista utáni jelenetben a hős a Kvantumvilág fogságában rekedt, miután Hank Pym (Michael Douglas) és Darázs (Evangeline Lilly) elporladt, ehhez képest különös módon mégis sikerült kiszabadulnia. A készítők nagyon fontos szerepet szánnak a Hangyának és a Kvantumvilágnak a folytatásban, így biztosan nem csak egy mosoly kedvéért tért vissza Lang. Érdekes megfigyelni Rogers arcát és azt, hogy mi az első szava, mikor megjelenik Hangya: “Ez egy régi üzenet?”

Ezek lettek volna szerintünk a Bosszúállók: Végjáték előzetes legfontosabb jelenetei és kikacsintásai a képregényekre, de ha valamit észrevettetek még, akkor feltétlen írjátok meg nekünk komment formájában.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat