Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

TRAILERELEMZÉS: Ezeket szúrtuk ki a Bosszúállók: Végjáték első előzetesében

A Marvel Studios tegnap végre bemutatta a Bosszúállók 4, azaz a Végjáték alcímet viselő folytatás első előzetesét, amit most alaposan szemügyre veszünk.

Peggyt, Rogers egykori szerelmét látjuk a fotón. Régóta pletykálják már, hogy nagy áldozatokat kell hozni a Bosszúállók: Végjátékban, s talán Amerika kapitány sem éli túl a végső összecsapást. A trailer után sok rajongó párhuzamot vont a Bosszúállók 4. és az Amerika kapitány: Az első bosszúálló jelenete között, amikor a film végén Rogers áldozatot hoz, hogy milliókat megmentsen, azonban mielőtt feláldozta volna magát, hasonlóan ránézett Peggy képére. A jelenet végén Fekete Özvegy is feltűnik, „működni fog, Steve” mondattal, de azt nem tudjuk meg, hogy mégis mi. Csaknem az időutazásra gondolt itt a költő? Sok pletykát és teóriát olvashattunk már az időutazásról, talán itt készülnek a nagy ugrásra, amire még Peggy képe is utalás lehet, hogy a két karakter újra találkozni fog.

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat