Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók 4. még a Végtelen háborúnál is sokkolóbb lesz

Chris Hemsworth azt ígéri a rajongóknak, hogy a Bosszúállók 4. cselekményei sokkolóbbak lesznek a Végtelen háborúnál is.

A Bosszúállók: Végtelen háború telis-tele volt meglepetésekkel és szívszorító pillanatokkal, köztük mikor Thanos egy csettintéssel megfelezte az univerzumot, és sajnos a hősök között sem mindenki élte túl az összecsapást. A hírek szerint azonban a folytatásban nőni fog a tét, és még a Végtelen háborúnál is keményebb filmnek ígérkezik a továbbra is név nélkül szereplő Bosszúállók 4.

Chris Hemsworth az Esquire lapnap adott interjút, ahol Thort alakító színész elárulta, a folytatás még a harmadik résznél is megdöbbentőbb lesz.

Ha a Végtelen háború sokkolt, akkor úgy gondolom, hogy a második film még ennél is sokkolóbb lesz bizonyos okok miatt. Ami először eszembe jutott, mikor első alkalommal olvastam mindkét film forgatókönyvét az az volt, hogy sikerült ezt a rengeteg karaktert összeszedni, miközben önálló részt is kapnak a filmben, és az, hogy ennyire frissnek és egyedinek hat – nem csak holmi összejövetelről van szó.

Az nem is kérdés, hogy fantasztikus lesz a negyedik rész is, de hogy a történet milyen irányt vesz, visszamegyünk-e a múltba hogy átírjuk a jövőt, kik térnek vissza a folytatásban, Thanost hogy sikerül legyőzni és Marvel kapitány milyen szerepet kap az önálló filmje után a Bosszúállók oldalán, azt csak jövőre tudjuk meg. A Bosszúállók 4. bemutatója 2019. május 3-án lesz az USA-ban.

 

Még több a témában...

Deadpoolt mellőzik, helyette Venom lehet Pókember ellenfele a harmadik részben

Kévés Bence Mihály

Kiszivárgott a Pókember: Hazatérés folytatás cselekménye

Kévés Bence Mihály

Marvel Kapitány segítője Nick Fury lehet

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább