A Bosszúállók 4. még a Végtelen háborúnál is sokkolóbb lesz

Chris Hemsworth azt ígéri a rajongóknak, hogy a Bosszúállók 4. cselekményei sokkolóbbak lesznek a Végtelen háborúnál is.

Chris Hemsworth azt ígéri a rajongóknak, hogy a Bosszúállók 4. cselekményei sokkolóbbak lesznek a Végtelen háborúnál is.

A Bosszúállók: Végtelen háború telis-tele volt meglepetésekkel és szívszorító pillanatokkal, köztük mikor Thanos egy csettintéssel megfelezte az univerzumot, és sajnos a hősök között sem mindenki élte túl az összecsapást. A hírek szerint azonban a folytatásban nőni fog a tét, és még a Végtelen háborúnál is keményebb filmnek ígérkezik a továbbra is név nélkül szereplő Bosszúállók 4.

Chris Hemsworth az Esquire lapnap adott interjút, ahol Thort alakító színész elárulta, a folytatás még a harmadik résznél is megdöbbentőbb lesz.

Ha a Végtelen háború sokkolt, akkor úgy gondolom, hogy a második film még ennél is sokkolóbb lesz bizonyos okok miatt. Ami először eszembe jutott, mikor első alkalommal olvastam mindkét film forgatókönyvét az az volt, hogy sikerült ezt a rengeteg karaktert összeszedni, miközben önálló részt is kapnak a filmben, és az, hogy ennyire frissnek és egyedinek hat – nem csak holmi összejövetelről van szó.

Az nem is kérdés, hogy fantasztikus lesz a negyedik rész is, de hogy a történet milyen irányt vesz, visszamegyünk-e a múltba hogy átírjuk a jövőt, kik térnek vissza a folytatásban, Thanost hogy sikerül legyőzni és Marvel kapitány milyen szerepet kap az önálló filmje után a Bosszúállók oldalán, azt csak jövőre tudjuk meg. A Bosszúállók 4. bemutatója 2019. május 3-án lesz az USA-ban.

 

Total
0
Shares
Previous Article
A galaxis őrzői

Chris Pratt megerősítette, mikor kezdik forgatni A galaxis őrzői vol. 3.-at

Next Article

Megváltozott a Star Wars: Episode IX munkacíme

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!