Wide Screen
Image default
Filmek

Hivatalos nevet kapott Thanos csettintése a Végtelen háborúban

A Marvel Studios elnevezte Thanos csettintését a Végtelen háborúban, amivel megfelezte az univerzumot.

A Bosszúállók: Végtelen háború végén az Őrült Titán sikerrel járt, összegyűjtötte mind a hat Végtelen Követ, és egy csettintéssel elporlasztotta az univerzum felét. Eddig csak „csettintés” címszóval hivatkoztunk Thanos tettére, azonban az Avengers: Infinity War: The Cosmic Quest Volume Two: Aftermath könyvnek köszönhetően már azt is tudjuk, mi ennek a hivatalos neve.

A Bosszúállók: Végjáték előzetese előtt megjelent egy könyv a Végtelen háborúról, ami hivatalos nevet adott a titán tettének: A Megtizedelés. Az elnevezés nem lehet ismeretlen a képregények szerelmeseinek, hiszen a rajongók már többször is találkozhattunk a szóval az olvasmányokat lapozva, de a Marvel Moziverzumban most először halljuk ezt a szót.

A könyv azt is feltárja a rajongók előtt, hogy a Bosszúállók titokban tartották Thanos tettét, nem árulták el a Földön, mit művelt a Titán, így sokan arra sem kaptak választ, hogy egyik percről a másikra miért tűnt el a lakosság fele. De ha hihetünk a rajongói teóriáknak, akkor a megmaradt hősök valahogy helyrehozzák Thanos tettét, és időutazással, vagy a Kvantumvilág segítségével alternatív idősíkkal orvosolni fogják a Megtizedelést.

Addig is, míg keressük a megoldást, nézzétek meg feliratos Bosszúállók: Végjáték előzetesünket, és olvassátok el cikkünket a trailer elemzésről.

A Bosszúállók: Végjáték 2019. április 25-én kerül bemutatásra a hazai mozikban.

Még több a témában...

KRITIKA: A galaxis őrzői

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat