Marvel Kapitány lesz a legerősebb Marvel karakter

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige újabb részletet osztott meg az első csajos filmről.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige újabb részletet osztott meg az első csajos filmről.

A Marvel-nek mindig van meglepetés a tarsolyában, így volt ezzel az idei Comic-Con alatt is, mikor a panelnél bejelentették Brie Larson színésznőt, mint Marvel Kapitányt. A filmre még nagyon sokat kell várnunk, csak 2019. március 8-án érkezik a mozikba, de Joe és Anthony Russo a Bosszúállók: Végtelen háború rendezőpárosa utalt arra, hogy esetleg a harmadik részben feltűnhet már a karakter. Hivatalosan nem erősítették meg. A Doctor Strange reklámozása közben az elnök újabb részletet árult el a szuperhősnőről, aki határozottan a Marvel Univerzum egyik legerősebb szereplője lesz.

Múlt hónapban már készítettek egy interjút Kevin Feige-gel, melyben az úriember kitért arra, hogy eredettörténetet kap a szuperhős, mindent megtudunk majd Carol Danvers-ről, Marvel Kapitányról, bár konkrétumot nem mondott. A Vulture készített egy friss riportot Feige-gel, melyben elmondta az elnök, hogy Marvel Kapitány lesz a valaha látott legerősebb filmes karakter az Univerzumban, de azért elég hiányos is lesz. Így fogalmazott:

Nagyon fontos nekünk, hogy egyik hősünk se váljék tökéletessé. Minden Marvel karakternek van valami hibája, mélyen belül mindegyik emberi érzést mutat. Nem kivétel Marvel Kapitány sem, aki olyan erős karaktert játszik majd a filmben, amire eddig nem volt példa a filmekben. Az ereje óriási, és mikor majd bemutatjuk a karaktert, ő lesz messze a legerősebb szuperhős, akit valaha is bemutattunk. Fontos, hogy ellensúlyozni is tudjuk ezt valakivel, aki úgy érzi, hogy igazi. Az emberiséggel is tartani kell a kapcsolatot, és erre csak Brie képes.

Már nyáron kitudódott, hogy a rendezők listáját három lehetséges névre szűkítették le. A három jelölt név szerint Niki Caro (A bálnalovas), Lesli Linka Glatter (Mad Men) és Lorene Scafaria (Dalok ismerkedéshez). A stúdió hivatalosan még nem jelentette be a rendezőt, de Kevin Feige azt mondta, hogy erre az év végén még sor kerül:

Azt várom, hogy év vége előtt megtaláljuk a rendezőt. Nagyszerű, csodás filmrendezőkkel találkoztam már, de gyakran dolgozunk úgy, mint ahogy a Doctor Strange-nél és a legtöbb filmünknél, hogy van egy… Nem akarom azt a szót mondani, hogy menetrend, mert általános képünk van arról, amit a filmekben látni szeretnénk, ezután találkozunk a rendezőkkel, és arra kérjük, hogy osszák meg velünk elképzeléseiket. Ezek után jobb színben látjuk utána a dolgokat.

Nicole Perlman (A galaxis őrzői) és Meg LeFauve (Inside Out) filmek írói jelenleg is dolgoznak a film szkriptjén. Nem lehet tudni, hogy a mikor kezdik a forgatást, s még az sem világos, hogy a karakter felbukkan-e a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

dc-es-marvel-univerzum

Total
17
Shares
Previous Article

Doctor Strange Bosszúállónak áll a Végtelen háborúban

Next Article

Újabb képet osztott meg a rendező az öreg Logan-ről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!