Tarolt a Bosszúállók: Végjáték előzetese a videomegosztó portálokon

Ahogy az várható volt, mindenki rákattant a Bosszúállók: Végjáték trailerére, és nem a fél internetet, hanem a teljes internetet eltörölte, nem volt nála jobb. Újabb rekord a Marvel neve mellett.

Ahogy az várható volt, mindenki rákattant a Bosszúállók: Végjáték trailerére, és nem a fél internetet, hanem a teljes internetet eltörölte, nem volt nála jobb. Újabb rekord a Marvel neve mellett.

Tegnap végre megérkezett a hónapok óta várt Bosszúállók: Végtelen háború folytatásának első előzetese, amit azóta képkockáról képkockára mi is alaposan szemügyre vettünk. Egy nap elteltével pontos számokkal is tudunk szolgálni arról, hogy 24 óra alatt hányan tekintették meg az első kedvcsinálót, illetve hányan reagáltak valamelyik közösségi felületen a trailerre. Az előzetes nemcsak like számokban, hanem megtekintésben rekordot döntött, így felülmúlta a Végtelen háború tavalyi rekordját (230 millió megtekintés 24 óra alatt).

Az előzetesnek 24 óra elég volt, hogy lekörözze az DC Moziverzum egyetlen idei szuperhősfilmjének reakcióit, az Aquamanét, sőt, a Marvel Kapitány sem tudott labdába rúgni a Bosszúállókkal. A Marvel Moziverzum első önálló női szuperhősfilmje 1,7 millió reakciót kapott a közösségi oldalakon, míg az Aquaman csak 600 ezret, ezzel szemben a jelenleg Végjáték 2,2 milliónál tart.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

Megtekintésben is nagyon erős volt a Bosszúállók: Végjáték, és ahogy arra sokan számítottak, szó szerint eltörölt mindent a megosztókon, köztük a Végtelen háború óriási rekordját, a 230 millió megtekintést egy nap alatt, mert a Bosszúállók: Végjáték videóját 289 millióan tekintették meg eddig. A stúdió újfent bizonyította, hogy remek előzeteseket tud gyártani, mert sokkal közelebb nem kerültünk a megfejtéshez, hogy a Bosszúállók hogyan is fogják megállítani a Titánt, csak tovább növelték bennünk a hype-ot, hogy jövő áprilisban mindenképp beüljünk, s megnézzük a folytatást.

A Bosszúállók: Végjáték hazai bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

Hivatalos nevet kapott Thanos csettintése a Végtelen háborúban

Next Article

Erről fog szólni a Men in Black: International

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!