Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végtelen háború rekordot állított be 24 óra alatt

Még be sem mutatták a Bosszúállók: Végtelen háborút, de előzetese már most új rekordot állított fel: 24 óra alatt ezt nézték meg legtöbben.

Még be sem mutatták a Bosszúállók: Végtelen háborút, de előzetese már most új rekordot állított fel: 24 óra alatt ezt nézték meg legtöbben.

A Marvel tegnap végre bemutatta a Végtelen háború első hivatalos előzetesét, mely futótűzként terjedt végig az interneten, miközben nézettsége rekordot állított fel, hiszen mindenki erre volt kíváncsi.

És hogy mennyit ért a világrekord? Nos, 230 milliónál is többen nézték már meg tegnap óta az előzetest a különféle videómegosztó és közösségi portálokon. 1 nap alatt, értitek ti ezt? Nehéz szavakat találni erre. A rekordot eddig egyébként Stephen King legújabb adaptációja, az Az tartotta 197 millióval, de még Krajcáros sem volt elég a Bosszúállókhoz.

Időközben a Marvel kiadott egy bővített szinopszist a filmhez:

Tíz éve annak, hogy a Marvel Studios egy példátlan mozis utazás készítésébe és tervezésébe vágott, melynek végső összecsapására a Bosszúállók: Végtelen háború című filmben kerül sor. A Bosszúállók harmadik részében egy szörnyű leszámolás lesz, ahol a Bosszúállóknak és a szuperhősökből álló szövetségeseinek fel kell áldozniuk magukat egy olyan cél érdekébe, hogy legyőzzék a hatalmas Thanost, még mielőtt az Őrült Titán véget vetne az univerzumnak.

A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. április 26-án lesz.

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat