Wide Screen
Image default
Pletykák

A Disney arra készül, hogy visszavásárolja Pókember jogait a Sonytól

Ha hihetünk a legújabb pletykáknak, akkor a Disney egyszer és mindenkorra szeretné magáénak tudni a Pókember jogokat.

Egy korábbi felmérés szerint Pókember jogainak piaci ára akár a 15 milliárd dollárt is elérhetik, de egy friss jelentés rámutatott, hogy ennék kevesebbért is a Disney markába hullhat a Marvel képregények legnépszerűbb karaktere. A Marvel Studios és a Sony Pictures múlt hónapban új egyezségre jutott, ám úgy tűnik, hogy a mikiegeres cég szeretné elkerülni az ehhez hasonló balhékat a jövőben, s inkább visszavásárolná Pókembert.

A rajongók legnagyobb örömére a Tom Holland-féle Pókember marad a Marvel Moziverzumban, miután a Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója és a Sony Pictures elnöke, Tony Vinciquerra két filmre szóló megállapodást kötött egymással, mely értelmében 2021. július 16-án érkezik a harmadik Pókember-film, majd egy vendégszerep.

Mikey Sutton, egy Facebook-csoport üzemeltetője, értesülései szerint a Disney valódi célja, hogy megvásárolja a Pókember jogait a Sonytól, de a korábbi hírekkel ellentétben sokkal méltányosabb áron. Sutton állítása szerint 4-5 milliárd dollárról megy az egyeztetés, mert ennyit készek lennének fizetni a karakterért, de még nagyon korai erről beszélni.

Az 5 milliárd dollár már hízelgőbb ajánlat, hiszen harmada annak az összegnek, amit korábban kért a Sony. Az ajánlat már csak azért is lehet csábító a Disneynek, hiszen korábban ennél nagyobb árat fizettek Vasemberért, Amerika Kapitányért, Thorért és a Marvel Moziverzum többi szereplőjéért.

Nem légből kapott hírről van szó, hiszen miután Vasember meghalt és Amerika Kapitány nyugdíjba ment a Bosszúállók: Végjáték után, egy új hősre van szüksége a Marvelnek, s ezt a szerepet a fiatal Tom Holland kaphatja meg, miután a rajongók és a kritikusok a valaha volt legjobb Peter Parkernek kiáltották ki.

Pókember

Még több a témában...

Új képek érkeztek a Bosszúállók: Végtelen háború mozifilmhez

Kévés Bence Mihály

Bővített Végtelen háború klip, benne Corvus Glaive és Fekete Özvegy harca

Kévés Bence Mihály

Mark Hamill szerephez jut A galaxis őrzői vol. 3.-ban?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon