Főoldal Filmek A Sony Pictures és a Marvel Studios kibékült, így Pókember ismét hazatér a Marvel Moziverzumba
FilmekBREAKING

A Sony Pictures és a Marvel Studios kibékült, így Pókember ismét hazatér a Marvel Moziverzumba

Délután bombaként robbant a hír, miszerint a Sony Pictures és a Marvel Studios fátylat borított az elmúlt hét vitáira, így Pókember ismét a Bosszúállókkal lóghat.

549
Pókember

Délután bombaként robbant a hír, miszerint a Sony Pictures és a Marvel Studios fátylat borított az elmúlt hét vitáira, így Pókember ismét a Bosszúállókkal lóghat.

Az elmúlt hónap eseményei után új megállapodás született a Sony Pictures és a Marvel Studios között, ami azt jelenti, hogy a barátságos és közkedvelt Pókember továbbra is a Marvel Moziverzum része lesz, a produceri feladatokat a jövőben is Kevin Feige vezetésére bízzák. A nagy bejelentéssel még nem értek véget a meglepetések, ugyanis rögtön kapott egy premierdátumot a Pókember 3.

A két stúdió hivatalos közleményben erősítette meg, hogy Tom Holland főszereplésében készülő Pókember 3. bemutatója 2021. július 16-án lesz, azaz, vagyis már a Marvel Moziverzum 4. fázisában viszontlátjuk a falmászót.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

[penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Kevin Feige”]Nagyon örülök, hogy Pókember utazása folytatódik a Marvel Moziverzumban, és mindannyian a Marvel Studiosnál nagyon izgatottak vagyunk, hogy továbbra is Pókemberrel dolgozzunk. Pókember egy erős ikon és szuperhős. Ő az egyetlen szuperhős, aki szuperhatalmával filmes univerzumokat keresztez, szóval mivel a Sony továbbra is fejleszti saját Pókember-univerzumát, nem tudhatod, hogy milyen meglepetéseket tartogat a jövő.[/penci_blockquote]

Kevin Feige mellett Amy Pascal, a Sony Pictures producere is kifejezte lelkesedését, hogy a két stúdió között folytatódik az együttműködés:

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Amy Pascal”]Ez fantasztikus. Peter Parker története drámai fordulatot vett a Pókember: Idegenben, és nem lehetnék boldogabb, mint hogy mindannyian együtt fogunk dolgozni, ahogy közösen kísérjük végig a karakter útját. Ez a győzelem a stúdiók, a franchise és a rajongók érdeme, örülök, hogy folytatódik.[/penci_blockquote]

Sokakat nem lepett meg a bejelentés, hiszen korábban már felröppentek pletykák a két stúdió tárgyalásáról, és sokan porhintésnek gondolták a balhét, hogy még nagyobb figyelmet kapjon a szuperhős. Nem tudni, hogy Kevin Feige mire gondolt, lehetséges, hogy a Pókember 3. résszel a főhős kalandja a végéhez ér, hogy új kalandokat fedezzen fel a Sony univerzumában, de azt sem tartjuk kizártnak, hogy a két univerzum egyesítéséről van szó, ahogy a Sony szerette volna – a tárgyalások egyik feltétele az volt, hogy Venom is a Marvel Moziverzum része legyen.

Pókember

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

5 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...