Wide Screen
Image default
Filmek

Egyhamar nem lesz megoldás a Pókember kapcsán, az ajtó bezárult a Disney előtt

Sok rajongó abban reménykedett, hogy a Disney és a Sony Pictures nem mondott le a közös rendezésről, azonban egyelőre nincs visszaút Pókember előtt.

Még augusztusban jelentek meg hírek, miszerint a Disney és a Sony Pictures között elmérgesedett a barátság, miután a Disney nagyobb pénzbevételre szeretett volna szert tenni a folytatásban. Úgy tudni, hogy a Sony engedett is volna a Disneynek, melyben átengedték volna a pénzdíjak 25 százalékát, azonban a Disney fele-fele osztásban szerette volna elosztani a pénzdíjakat, erre viszont nemet mondott a Sony. Rosszmájú hírek szerint a Disney mindvégig erre játszott, hogy elmérgesedjék a kapcsolat, mert így Kevin Feige teljes mellbedobással a Fantasztikus Négyes és az X-Menekre tud fókuszálni.

Az eset után a rajongók abban bíztak, hogy talán a két stúdió vezetői megoldják a helyzetet, most azonban a Sony elnök-vezérigazgatója, Tony Vinciquerra nyilatkozott a Variety lapnak, melyben megerősítette, „az ajtó zárva van”, ugyanakkor hozzátette, hogy „hosszú életű” karakterről beszélünk.

Pókember remekül megvolt a közös filmek előtt is, de a Bosszúállókkal csak még inkább beindult a szekér, és most, hogy megvan a saját univerzumunk, ahol a többi karakterrel is együtt lóghat. Szerintem képesek leszünk megoldani, amire szükség lesz.

Vinciquerra elmondása alapján nem haraggal váltak el a Marvel Studios csapatával, és talán ha Pókember kijátszotta magát Venommal és Morbius-szal, akkor utána ismét a Bosszúállókkal lóghat a Marvel Moziverzumban. Az viszont biztos, hogy a Sonynak nem jött be, hogy a mozikban a Pókember: Idegenben bővített változatát bemutatták, mert üres termekkel mennek a vetítések.

Pókember

Még több a témában...

A Disney egy A Karib-tenger kalózai rebooton dolgozik a Deadpool íróival

Kévés Bence Mihály

A Disney bejelentette az élőszereplős A kis hableány főszereplőjét

Kévés Bence Mihály

Ross tábornok is beugrott a Fekete Özvegy-film forgatására, hogy felvezesse a Mennydörgőket?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább