x
Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

A Sony közleményében a Disneyt hibáztatja, amiért Pókember elhagyja a Marvel Moziverzumot

A Sony Pictures hivatalos közleményben erősítette meg a szomorú hírt, hogy Kevin Feige nem lesz ott a következő Pókember-film mögött.

A Sony közleményében a Disneyt hibáztatja, amiért Pókember elhagyja a Marvel Moziverzumot
  • Publishedaugusztus 21, 2019

A Sony Pictures hivatalos közleményben erősítette meg a szomorú hírt, hogy Kevin Feige nem lesz ott a következő Pókember-film mögött.

Éjszaka sokakat sokkolt a hír, miszerint a Sony Pictures és a Marvel Studios nem tudott megállapodni a Pókember-film jövőjéről, ezért bontják az egyezményt, s Peter Parker elhagyja a Marvel Moziverzumot. Akkor még sokan reménykedtek benne, hogy pusztán pletyka az egész, reggel azonban a Sony megerősítette a hírt.

A stúdió a The Hollywood Reporter cikkében megerősítette, hogy Kevin Feige többé már nem producere a franchisenak, és visszalépnek a közös rendezés jogától, miután nem tudtak megegyezni a Disneyvel. A stúdió elmondása szerint rendkívül csalódott, de megígéri, hogy a Marvel Studios nélkül is folytatja a Pókember franchiset.

A Pókemberről megjelent mai hír nagy része tévesen írta le a franchise jövőjét, és Kevin Feige részvételével kapcsolatos tárgyalásokról. Csalódottak vagyunk, de tiszteletben tartjuk a Disney döntését, miszerint Kevin Feige vezető producerként már nem fogja támogatni a következő élőszereplős Pókember-filmet.

Reméljük, hogy a jövőben ez változhat, de megértjük, hogy a Disney sok új felelősséggel bízta meg Kevin Feige-t, beleértve a frissen megszerzett új Marvel karaktereket, így nem maradt ideje arra, hogy a Pókember-film jövőjén dolgozzon, amit jelenleg nem birtokol a Marvel Studios. Kevin félelmetes és hálásak vagyunk az ő segítségéért és útmutatásáért, és nagyra értékeljük azt az utat, amit segített kitaposni, de folytatni fogjuk azt.

A Sony egyértelműen a Disneyt és Kevin Feige-t hibáztatja a kialakult szituációért, ugyanakkor a nyilatkozatban nem tesz említést a kiváltó okra, vagyis hogy a stúdiók nem tudtak megegyezni a pénzjutalmakról, helyette a Sony a terhet a Disney vállára helyezi, hogy ők tehetnek mindenről.

Pókember

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.