Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Sony közleményében a Disneyt hibáztatja, amiért Pókember elhagyja a Marvel Moziverzumot

A Sony Pictures hivatalos közleményben erősítette meg a szomorú hírt, hogy Kevin Feige nem lesz ott a következő Pókember-film mögött.

A Sony Pictures hivatalos közleményben erősítette meg a szomorú hírt, hogy Kevin Feige nem lesz ott a következő Pókember-film mögött.

Éjszaka sokakat sokkolt a hír, miszerint a Sony Pictures és a Marvel Studios nem tudott megállapodni a Pókember-film jövőjéről, ezért bontják az egyezményt, s Peter Parker elhagyja a Marvel Moziverzumot. Akkor még sokan reménykedtek benne, hogy pusztán pletyka az egész, reggel azonban a Sony megerősítette a hírt.

A stúdió a The Hollywood Reporter cikkében megerősítette, hogy Kevin Feige többé már nem producere a franchisenak, és visszalépnek a közös rendezés jogától, miután nem tudtak megegyezni a Disneyvel. A stúdió elmondása szerint rendkívül csalódott, de megígéri, hogy a Marvel Studios nélkül is folytatja a Pókember franchiset.

A Pókemberről megjelent mai hír nagy része tévesen írta le a franchise jövőjét, és Kevin Feige részvételével kapcsolatos tárgyalásokról. Csalódottak vagyunk, de tiszteletben tartjuk a Disney döntését, miszerint Kevin Feige vezető producerként már nem fogja támogatni a következő élőszereplős Pókember-filmet.

Reméljük, hogy a jövőben ez változhat, de megértjük, hogy a Disney sok új felelősséggel bízta meg Kevin Feige-t, beleértve a frissen megszerzett új Marvel karaktereket, így nem maradt ideje arra, hogy a Pókember-film jövőjén dolgozzon, amit jelenleg nem birtokol a Marvel Studios. Kevin félelmetes és hálásak vagyunk az ő segítségéért és útmutatásáért, és nagyra értékeljük azt az utat, amit segített kitaposni, de folytatni fogjuk azt.

A Sony egyértelműen a Disneyt és Kevin Feige-t hibáztatja a kialakult szituációért, ugyanakkor a nyilatkozatban nem tesz említést a kiváltó okra, vagyis hogy a stúdiók nem tudtak megegyezni a pénzjutalmakról, helyette a Sony a terhet a Disney vállára helyezi, hogy ők tehetnek mindenről.

Pókember

Még több a témában...

A Kampókéz rendezője, Nia DaCosta hozza a Marvel Kapitány 2. részét

Kévés Bence Mihály

James Gunn biztosította a rajongókat afelől, hogy nem fog késni A galaxis őrzői vol. 3.

Kévés Bence Mihály

A Disney CEO a Fekete Özvegy-film Disney+ debütálásáról is utalt?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat