Pókember

Pókember elhagyja a Marvel Moziverzumot miután a Marvel Studios és a Sony nem tudott megállapodni a pénzről

Dermesztő hírt kaptunk, miszerint Kevin Feige többé már nem a Pókember producere, így Peter Parker kiszáll a Marvel Moziverzumból.

Dermesztő hírt kaptunk, miszerint Kevin Feige többé már nem a Pókember producere, így Peter Parker kiszáll a Marvel Moziverzumból.

A Deadline megerősítette, hogy a Marvel Studios lemondott Pókemberről, így a jövőben semmilyen kreatív tanácsokkal nem segítik a Sony Pictures munkáját, s mindezt azok után, hogy múlt héten a Pókember: Idegenben lett a Sony mindenkori legsikeresebb mozifilmje. A jelentés szerint színfalak mögött már hónapok óta megy a vita a pénzjutalomról, és bár a Disney szeretett volna jobb egyességre jutni a Sonyval, de csaknem tudtak megegyezni.

Eddig két Pókember-filmet készítettek Jon Watts rendezővel és az ifjú Tom Holland színésszel, de amennyiben igazak a mostani hírek, akkor Kevin Feige a jövőben már nem fogja támogatni a munkát, a Sonynak saját kútfőből kell folytatnia a sikertörténetet. A bökkenő ezzel csak annyi, kétszer sem sikerült a barátságos és közkedvelt Pókembert megszerettetniük a rajongókkal.

A Disney szerette volna újratárgyalni a következő Pókember-film finanszírozását, és számukra kedvezőbb 50-50%-os elosztással folytatni, ami a Pókverzum más alkotásaira is vonatkozott volna, sőt, még abban is támogatták volna a stúdiót, hogy idővel Venomot is behozzák a Marvel Moziverzumba, ez azonban nem tetszett a Sony új vezetőjének – Amy Pascal év végén távozik a Sonytól.

A Sony azonban nem volt hajlandó kompromisszumra, egyszerűen nem kíván osztozkodni a milliókon. Ezek után a Sony azzal állt elő, hogy a jelenlegi szerződést úgy módosítsák, hogy a befolyt pénzösszeg 5%-kát kapja a Marvel Studios, erre azonban a Disney nemet mondott. A Sony érezhetően vérszemet kapott a Venom és a Pókember: Idegenben sikere után, talán joggal gondolhatják azt, hogy nincs szükségük Kevin Feige útmutatására, de nem hiába fulladt kudarcba Sam Raimi-féle Pókember-trilógia és A csodálatos Pókember próbálkozás.

Pókember

Total
20
Shares
Previous Article

Októberben Switchre költözik a Witcher 3

Next Article
Mátrix

Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss főszereplésében készül a Mátrix 4.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!