Pókember: Idegenben

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor augusztus végén érkezik a Pókember: Idegenben rendezői vágása

Miután a Pókember: Idegenben lett a Sony Pictures valaha volt legsikeresebb mozifilmje, jövő hónapban rendezői változattal újra bemutathatják a mozikban.

Miután a Pókember: Idegenben lett a Sony Pictures valaha volt legsikeresebb mozifilmje, jövő hónapban rendezői változattal újra bemutathatják a mozikban.

Sok rajongó kritizálta a Marvel Studios döntését, miután újra bemutatták a Bosszúállók: Végjátékot a mozikban, azonban ez kulcsfontosságú szerepet játszott abban, hogy a Marvel Moziverzum fináléja lenyomta az Avatart, s bezsebelte a legtöbb bruttó bevételt termelt mozifilm címét. Most úgy tűnik, hogy a Sony Pictures hasonló lépésre szánta el magát, mert pletykák szerint jövő hónapban rendezői változatban újra bemutatják a Pókember: Idegenben folytatást.

MoziShop

Sokáig a Sony legnyereségesebb mozifilmje a 007 – Skyfall volt még 2012-ből, azonban a Marvel Studios csapatával közös rendezésű Pókember: Idegenben beelőzte a James Bond franchiset, így most a stúdió arra készül, hogy a nagysikerű folytatást eddig nem látott jelenetekkel visszaküldik a mozikba. A hír szerint Jon Watts rendezői vágását már augusztus 30-án a Munka ünnepe hétvégéjén láthatják a rajongók, ám mozikban csak szeptember 5-étől lesz elérhető.

Egy kis szerencsével Jon Watts rendezői kiadása sokkal jobb lesz, mint a Végjátéké volt, és ezúttal nem a pénzszerzést tartják majd szem előtt, hanem a bravúr után ezzel szeretnék megköszönni a rajongók támogatását. Bár nem olyan rég kiderült, hogy különleges anyagok és törölt jeleneteket is tartalmaz majd a Pókember: Idegenben Blu-ray kiadása, de lehet, hogy ezekből már a mozikban is csemegézhetnek a fanok.

Total
35
Shares
Previous Article

Kövesd élőben a Gamescom 2019 nyitányát

Next Article

[Gamescom 2019] A Nintendo kiterítette kártyáit

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!