Pókember: Idegenben

A Pókember: Idegenben bevétele világviszonylatban elérte az 1 milliárd dollárt

Csak összejött a Pókember: Idegenben folytatásnak az 1 milliárd dollár, fellélegezhetünk, mert lesz harmadik rész is.

Csak összejött a Pókember: Idegenben folytatásnak az 1 milliárd dollár, fellélegezhetünk, mert lesz harmadik rész is.

Tudtuk, hogy csak idő kérdése lesz, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios közös rendezésű Pókember: Idegenben című folytatása mikor lépi át a bűvös 1 milliárd dolláros álomhatárt, amire az összesített jegyeladások után a mai napon sor került. A mostani hír azért is számít akkora bravúrnak, hiszen korábban egyik Pókember-film sem volt ennyire sikeres világviszonylatban. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Jon Watts rendező alkotása az amerikai mozik kasszái előtt 333 millió dollárt termelt, miközben ez a szám világviszonylatban 672 millió dollárt jelent. Egy kis érdekesség a Sony Pictures Box Office adatairól: a Pókember: Hazatérés folytatása csak a második olyan Sony alkotás, aminek sikerült átlépni az 1 milliárd dollárt. Ez korábban a 2012-es 007 – Skyfallnak sikerült.

A mostani hírnek azért is örülhetnek a rajongók, hiszen egy korábbi cikkben arról számoltunk be, hogy amennyiben a film bevétele nem éri el az egymilliárd dollárt, akkor a Sony kiléphet a Marvel Studios-szal kötött Pókember jogok kontraktusából, és saját kezébe veszi Peter Parker jövőjét. Ezúttal szerencsére a rajongók megmentették a világot az újabb Pókember-film bukástól, ugyanis Kevin Feige hathatós közbenjárásával irányítják az ifjú Peter Parker útját.

A Pókember: Idegenben kritikánkat már olvashatjátok az oldalon.

Pókember: Idegenben

Total
1
Shares
Previous Article
Zombieland: Double Tap

Végre megérkezett a Zombieland: Double Tap első előzetese

Next Article

Befutottak a Wolfenstein:Youngblood első pontszámai

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!