Wide Screen
Image default
Filmek

A Pókember: Idegenben bevétele világviszonylatban elérte az 1 milliárd dollárt

Csak összejött a Pókember: Idegenben folytatásnak az 1 milliárd dollár, fellélegezhetünk, mert lesz harmadik rész is.

Tudtuk, hogy csak idő kérdése lesz, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios közös rendezésű Pókember: Idegenben című folytatása mikor lépi át a bűvös 1 milliárd dolláros álomhatárt, amire az összesített jegyeladások után a mai napon sor került. A mostani hír azért is számít akkora bravúrnak, hiszen korábban egyik Pókember-film sem volt ennyire sikeres világviszonylatban.

Jon Watts rendező alkotása az amerikai mozik kasszái előtt 333 millió dollárt termelt, miközben ez a szám világviszonylatban 672 millió dollárt jelent. Egy kis érdekesség a Sony Pictures Box Office adatairól: a Pókember: Hazatérés folytatása csak a második olyan Sony alkotás, aminek sikerült átlépni az 1 milliárd dollárt. Ez korábban a 2012-es 007 – Skyfallnak sikerült.

A mostani hírnek azért is örülhetnek a rajongók, hiszen egy korábbi cikkben arról számoltunk be, hogy amennyiben a film bevétele nem éri el az egymilliárd dollárt, akkor a Sony kiléphet a Marvel Studios-szal kötött Pókember jogok kontraktusából, és saját kezébe veszi Peter Parker jövőjét. Ezúttal szerencsére a rajongók megmentették a világot az újabb Pókember-film bukástól, ugyanis Kevin Feige hathatós közbenjárásával irányítják az ifjú Peter Parker útját.

A Pókember: Idegenben kritikánkat már olvashatjátok az oldalon.

Pókember: Idegenben

Még több a témában...

Mark Hamill szerephez jut A galaxis őrzői vol. 3.-ban?

Kévés Bence Mihály

Mutatjuk Jake Gyllenhaal Mysterio jelmezét a Pókember: Idegenben

Kévés Bence Mihály

Rögtön egy karakter halálával kezdődik a Bosszúállók: Végtelen háború

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább