Wide Screen
Image default
Filmek

Ha a Pókember: Idegenben bevétele nem éri el az 1 milliárd dollárt, akkor a Sony bonthatja a Marvellel kötött alkut

Könnyen elképzelhető, hogy a Pókember számára véget ért a Marvel Moziverzumban tett rövid kis kirándulás, hiszen a Sony bonthatja a megállapodást.

Könnyen elképzelhető, hogy a Pókember számára véget ért a Marvel Moziverzumban tett rövid kis kirándulás, hiszen a Sony bonthatja a megállapodást.

Újabb részletek derültek ki a Mavel Studios és a Sony Pictures közös megállapodásáról, mely értelmében Pókember szerepelhet a Marvel Moziverzumban. A legújabb hírek szerint ugyanis amennyiben a Pókember: Idegenben bevétele nem éri el az 1 milliárd dollárt, úgy a Sony visszakozhat az egyezménytől, és Peter Parkert nem látjuk a jövőben a Marvel Moziverzumban.

A Pókember: Idegenben erősen kezdett első hétvégéjén, hiszen nemzetközi szinten több mint 500 millió dollárral gazdagította a stúdió markát, ami minden előzetes becslést túlszárnyalt. Amy Pascal már a harmadik részt is belengette a napokban, ugyanakkor Richard Rushfield a The Ankler írója rámutatott egy kilépési egyezményre.

Az eredeti Marvel és Sony egyezség a Pókember jogokról úgy szólt, hogy a Pókembernek túl kell szárnyalnia az 1 milliárd dollárt, mert a Marvel csak úgy kapja meg a harmadik rész rendezési jogát. Ha ez nem történik meg, akkor a Sony a teljes felügyeletet visszavonja.

Egyelőre erre kevés esélyt látunk, a Pókember: Idegenben szárnyal a mozikban, és még csak egy hete van moziműsoron, így meglehetősen optimisták vagyunk a folytatással kapcsolatban. És azért valljuk be őszintén, a Sony irányítása alatt soha korábban nem teljesítettek olyan jól a Pókember-filmek, mint a Kevin Feige égisze alatt.

A Pókember: Idegenben filmről már olvashatjátok spoilermentes kritikánkat az oldalon.

Még több a témában...

A Kampókéz rendezője, Nia DaCosta hozza a Marvel Kapitány 2. részét

Kévés Bence Mihály

James Gunn biztosította a rajongókat afelől, hogy nem fog késni A galaxis őrzői vol. 3.

Kévés Bence Mihály

A Disney CEO a Fekete Özvegy-film Disney+ debütálásáról is utalt?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat