Wide Screen
Filmek

A magyar mozikban is bemutatják a Bosszúállók: Végjáték bővített változatát

A Bosszúállók: Végjáték egy ügyes trükköl akar a csúcsra törni, bővített változattal újra bemutatják a mozikban a Marvel Moziverzum grandiózus fináléját.

A Bosszúállók: Végjáték egy ügyes trükköl akar a csúcsra törni, bővített változattal újra bemutatják a mozikban a Marvel Moziverzum grandiózus fináléját.

Alig egy hete, hogy Kevin Feige a Marvel Studios elnöke a Pókember: Idegenben londoni díszbemutatóján elárulta, hogy a Bosszúállók visszatérnek a mozikba egy bővített, stáblistás és extra jelenettel megtoldva az eredeti vágást. A cél pedig nem más, mint megdönteni az Avatar által még 2009-ben felállított rekordját az egy filmre jutó bruttó bevételi rekordot, ami már most sincs messze, hiszen kevesebb mint 40 millió választja el a Végjátékot az első helytől.

A hír bejelentés pillanatában még nem voltunk biztosak abban, hogy a hazai mozikban is láthatjuk-e a bővített kiadást, vagy csak az amerikai mozikat célozzák meg, azonban a Fórum Hungary a film hazai forgalmazójától megtudtuk, hogy július 11-től a Marvel-rajongók még egyszer utoljára átélhetik az évtized moziélményét a nagyvásznon, ezúttal ráadásul több percnyi exkluzív, új, magyar feliratos tartalommal megtoldva.

A bővített verzió 188 perces lesz, azaz 7 percet tesz rá az eredeti vágásra, melyek között Stan Lee előtti rövid tisztelgés is megtalálható lesz, de ezek mellett olyan forgatási jeleneteket is látunk, amik végül nem kerültek bele a filmbe. De a Pókember: Idegenben filmből is látunk egy rövid ízelítőt, illetve Anthony Russo egy rövid bevezetővel vezeti fel a Végjátékot, amelyben többet megtudunk a Marvel Moziverzum jövőjéről.

Bosszúállók: Végjáték
A Bosszúállók: Végjáték bővített verzió posztere

 

Még több a témában...

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat