Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjátéknak csak összejött, letaszította az Avatart az első helyről

A Bosszúállók nemcsak Thanost és armadáját, hanem James Cameron Avatar-filmjét is legyűrte a mozikban.

A Bosszúállók nemcsak Thanost és armadáját, hanem James Cameron Avatar-filmjét is legyűrte a mozikban.

Már nem a 2009-es Avatar tartja minden idők legtöbb bruttó bevételét termelt mozifilm rekordját, hanem a Bosszúállók: Végjáték tudhatja magáénak ezt a címet is, miután hétvégén a hosszú menetelés – és a mozikban újra bemutatott bővített résznek köszönhetően – után összejött a trónfosztás, ezzel pedig a Marvel Studios kis híján minden világrekordot megdöntött az elmúlt egy évben.

A pontos számokra még várnunk kell, de a rekord egészen biztosan összejött a Bosszúállóknak, ugyanis péntek este már 2 milliárd 789 millió dollárnál tartottak a mozik kasszái előtt, ami ha egy lehelettel is, de túlszárnyalta az Avatar tíz éven keresztül tartott világrekordját, ami 2,787,965,087 dollár volt, ami szintén nem kevés. Ha így folytatják a Bosszúállók, akár még a hárommilliárd dolláros álomhatár is összejöhet, a határ pedig a csillagos ég a Marvel Studios alkotásai előtt.

Rekord ide vagy oda, a következő két évben nem látunk új Bosszúállók-filmet, az okát pedig Kevin Feige a San Diego-i Comic-Conon fejtette ki, miszerint a következő fázisban olyan új karaktereket mutatnak be nekünk, akikről sok néző még nem is hallott.

Kevin Feige

Total
1
Shares
Previous Article
Kevin Feige

[SDCC 2019] Kevin Feige elárulta, hogy miért nincs Bosszúállók-film a 4. fázisban

Next Article
Fekete Özvegy

[SDCC 2019] Koncepciós képet kaptunk a Fekete Özvegy-film gonosztáról, Kiképzőről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!