Főoldal Filmek [SDCC 2019] Kevin Feige elárulta, hogy miért nincs Bosszúállók-film a 4. fázisban
Filmek

[SDCC 2019] Kevin Feige elárulta, hogy miért nincs Bosszúállók-film a 4. fázisban

A Marvel Studios panelja után Kevin Feige elárulta egy interjúban, hogy a Marvel Moziverzum 4. fázisában miért nem kapott helyet egy Bosszúállók-film sem.

222
Kevin Feige

A Marvel Studios panelja után Kevin Feige elárulta egy interjúban, hogy a Marvel Moziverzum 4. fázisában miért nem kapott helyet egy Bosszúállók-film sem.

A Marvel Studios tegnap a San Diego-i Comic-Conon végre bejelentette a Marvel Moziverzum 4. fázis alkotásait, amelyek között egészen meglepő filmek és sorozatok is helyet kaptak, de akadnak olyanok is, amikről még nem derült ki, hogy a stúdió melyik felületre szánja (a Penge).

A tűzijáték ellenére azonban sokan meglepődtek, hogy a Föld legnagyobb hősei egy kisebb pihenőt vettek ki a Thanos ellen vívott küzdelmet követően, hiszen a következő két évben nem látjuk összeállni a Bosszúállókat, csak külön-külön kapnak szerepet. Ami elsőre kissé érthetetlen döntésnek tűnhet, hiszen éppen most előzte meg az Avatar bruttó bevételét is a Bosszúállók: Végjáték, ám Kevin Feige a Marvel Studios elnöke elmagyarázta a dolgot az IGN munkatársának:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Kevin Feige”]Volt egy film ebben az évben, amit Bosszúállók: Végjátéknak hívtak, és ahogy látod ez egy befejezés volt sok karakter számára. Tehát a 4. fázis a kezdetről fog szólni, és a következő fázis arról fog szólni, hogy új dolgokat tanuljunk meg azokról a karakterekről, akikről azt gondoltad, hogy ismered őket.

[Mint] Fekete Özvegy, a nézők találkozhatnak olyan új elképesztő karakterekkel, mint az Örökkévelók és Shang-Chi. Új kalandokra indulunk Doctor Strange és Thor társaságában, és ott vannak még a Disney+ sorozatok is, és ígérem, hogy ezek látványosak és meglepőek lesznek.[/penci_blockquote]

Ami pedig az X-Meneket illeti, Feige elárulta, hogy a „mutánsok” egy általános kifejezés, amit a karakterek leírására használnak, nem pedig a következő film címét jelentette a színpadi előadásban. Ugyanakkor a Marvel Studios frontemberéhez szögezték a mikrofont, hogy az általuk elképzelt X-Menek teljesen különböznek majd a Fox által bemutatott filmektől.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

%s Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.