Wide Screen
Filmek

Amy Pascal a Pókember producere elhagyja a Sonyt a Universal stúdióért

Hosszú évek után Amy Pascal és a Sony Pictures külön utakon folytatják, mert a producer a Universal Picturesnél folytatja munkáját.

Amy Pascalt sokan csak úgy ismerik, mint a Pókember franchise producerét, hiszen karrierje elmúlt harminc évét a Sony Picturesnél töltötte, miközben valamennyi Pókember-film gyártásában részt vett. Az elmúlt három évtized alatt még a Sony filmes részlet elnök asszonya is volt, azonban 2015-ben lemondott az elnöki tisztségről, hogy a következő években producerként támogassa a barátságos és közkedvelt Pókember útját a filmvásznon. Pascal munkássága nagyban hozzájárult ahhoz is, hogy Pókember hazatérjen a Marvelhez, így elkészülhetett a Pókember: Hazatérés és a Pókember: Idegenben, valamint a falmászó csatlakozhatott a Marvel Moziverzumhoz is.

Amy Pascal az elmúlt négy évben létrehozta a Pascal Pictures nevű produkciós céget is, azonban ahogy egy film véget ér, ezúttal Pascal és a Sony közös munkája is a végéhez ért, mert a producer a jövőben a Universal Studiosnál folytatja karrierjét. A Deadline arról nem számolt be, nem lehet tudni, hogy Pascalt milyen feladatokkal bízza meg az új stúdió, esetleg ahogy a nevében is benne van a Rémuniverzum feltámasztása lesz az egyik fő feladata, vagy más blockbustereket bíznak a volt elnök asszony gondozására? De annyi biztos, hogy a júliusban bemutatásra kerülő Pókember: Idegenben film mellett még az ő neve is szerepelni fog, mint producer.

Még több a témában...

Az NBC Universal azonnal elérhetővé teszi A láthatatlan ember, Emma és A vadászat mozifilmeket

Kévés Bence Mihály

Tom Holland őrültnek nevezte a Pókember 3. forgatókönyvét, melyben Zendaya is visszatér

Kévés Bence Mihály

Roberto Orci, A csodálatos Pókember 2. írója egy Pókember spin-offon dolgozik

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon