Wide Screen
Image default
Pletykák

A Sony egy új ajánlattal kereste meg a Disneyt a Pókember és a Venom filmes jogairól

Ha hihetünk a legfrissebb pletykáknak, akkor a Sony Pictures ajánlatot tett a Disneynek, hogy folytassák a közös munkát Pókemberrel.

Ahogy a Russo testvérek már korábban kifejtették, őket nem lepte meg a döntés, mert szinte lehetetlennek tűnt, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios öt közös filmet is készítsen Pókemberrel. Erre talán kevesen fogadtak volna a múltban, hogy két ilyen stúdió között is létrejön efféle kapcsolat. Sajnos azonban pár hete Pókember mandátuma lejárt, távozik a Marvel Moziverzumból, miután nem egyezett a két fél érdeke.

A We Got This Covered értesülései szerint a Sony megkereste a Disneyt egy új ajánlattal, hogy folytatni tudják a közös munkát:

Megbízható forrásokra hivatkozva – akik korábban jóval a hivatalos bejelentés előtt elárulták, hogy a Marvel Studios She-Hulk és Ms. Marvel sorozatokon dolgozik – úgy tudjuk, hogy a két fél folytatja a tárgyalásokat, a Disneytől egy olyan megállapodás hever az asztalon, melyben a Pókember bevételének 30%-kát kérik. Ugyanakkor a megállapodás egy olyan részt is tartalmaz, melyben azt kérik, hogy Venom is a Marvel Moziverzum része legyen. Nem világos, hogy a Disney elfogadja-e a jelenlegi feltételeket.

Természetesen a sótartót tartsuk a kezünk ügyébe, hiszen hivatalosan egyik stúdió sem erősítette meg a hírt, sőt, korábban a Sony Pictures elnök-vezérigazgatója úgy fogalmazott, hogy Pókember előtt zárva van az ajtó, és saját univerzumot építenek. Persze ez még nem zárja ki annak lehetőség, hogy titokban tárgyaljanak a Disneyvel.

Pókember

Még több a témában...

A Disney már a Bosszúállók: Végjáték Oscar-jelöléséért kampányol

Kévés Bence Mihály

Megérkeztek az első Spider-Man: Far From Home forgatási képek

Kévés Bence Mihály

Sok-sok forgatási kép érkezett a Bosszúállók 4. újraforgatásról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább