Wide Screen
Image default
Filmek

A Sony egy új ajánlattal kereste meg a Disneyt a Pókember és a Venom filmes jogairól

Ha hihetünk a legfrissebb pletykáknak, akkor a Sony Pictures ajánlatot tett a Disneynek, hogy folytassák a közös munkát Pókemberrel.

Ha hihetünk a legfrissebb pletykáknak, akkor a Sony Pictures ajánlatot tett a Disneynek, hogy folytassák a közös munkát Pókemberrel.

Ahogy a Russo testvérek már korábban kifejtették, őket nem lepte meg a döntés, mert szinte lehetetlennek tűnt, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios öt közös filmet is készítsen Pókemberrel. Erre talán kevesen fogadtak volna a múltban, hogy két ilyen stúdió között is létrejön efféle kapcsolat. Sajnos azonban pár hete Pókember mandátuma lejárt, távozik a Marvel Moziverzumból, miután nem egyezett a két fél érdeke.

A We Got This Covered értesülései szerint a Sony megkereste a Disneyt egy új ajánlattal, hogy folytatni tudják a közös munkát:

Megbízható forrásokra hivatkozva – akik korábban jóval a hivatalos bejelentés előtt elárulták, hogy a Marvel Studios She-Hulk és Ms. Marvel sorozatokon dolgozik – úgy tudjuk, hogy a két fél folytatja a tárgyalásokat, a Disneytől egy olyan megállapodás hever az asztalon, melyben a Pókember bevételének 30%-kát kérik. Ugyanakkor a megállapodás egy olyan részt is tartalmaz, melyben azt kérik, hogy Venom is a Marvel Moziverzum része legyen. Nem világos, hogy a Disney elfogadja-e a jelenlegi feltételeket.

Természetesen a sótartót tartsuk a kezünk ügyébe, hiszen hivatalosan egyik stúdió sem erősítette meg a hírt, sőt, korábban a Sony Pictures elnök-vezérigazgatója úgy fogalmazott, hogy Pókember előtt zárva van az ajtó, és saját univerzumot építenek. Persze ez még nem zárja ki annak lehetőség, hogy titokban tárgyaljanak a Disneyvel.

Pókember

Még több a témában...

A Disney leállította volna az alkotások 4K Ultra HD fizikai gyártását?

Kévés Bence Mihály

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik

Kévés Bence Mihály

BÉTATESZT: Ilyennek láttuk a Marvel’s Avengers bétáját

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat