Pókember Russo

A Russo testvéreket nem lepte meg Pókember távozása a Marvel Moziverzumból

A Sony bezárta Pókember előtt az ajtót a Marvel Moziverzumba, ez azonban nem lepte meg Anthony és Joe Russo rendezőt.

A Sony bezárta Pókember előtt az ajtót a Marvel Moziverzumba, ez azonban nem lepte meg Anthony és Joe Russo rendezőt.

Az elmúlt hetekben másról sem lehetett olvasni, minthogy a Sony Pictures és a Disney nem tudott megegyezni Pókember filmes jogáról, s ezért Tom Holland szereplésében Pókember nem lóghat együtt a Bosszúállókkal. Sok rajongó bízott a kiegyezésben, délután azonban a Sony elnök-vezérigazgatója megerősítette, a tárgyalások véget értek, Pókember egy időre elköszön a Marvel Moziverzumtól. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

2016-ban az Amerika kapitány: Polgárháborúban csatlakozott Pókember a Marvel Moziverzumhoz, majd egy évvel rá már önálló részben tért vissza, később pedig Tony Stark még Bosszúállóvá is felavatta. Összesen öt részben láttuk Tom Hollandet, mint Peter Parker, és jelenállás szerint nem tudjuk, hogy látjuk-e még.

A Russo testvéreket azonban korántsem lepte meg a balhé: [penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Anthony Russo”]Szerfelett szenvedélyesek vagyunk munkánkban. Ez olyasvalami, amit akartunk, hogy megtörténjen, és hosszú ideje azért harcoltunk a Marvelnél, hogy ez megtörténjen.[/penci_blockquote] [penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”JoeRusso”]Nem volt egyszerű. Kevin [Feige] sok mindenen keresztülment. Rögös út volt ez, Feige állandóan bejárt az irodánkba, odamentünk hozzá, „nézd, ezt meg kell csinálnunk a Sonyval”, mire ő azt felelte, „rendben, kitaláljuk”, aztán visszasétált az irodájába. A kiutat kereste.

Ki akarta nyitni azt az ajtót, és arra számított, hogy azt mondjuk majd „Kitaláljuk, hogy legyen. Nincs szükségünk Pókemberre, mert sok munkával jár, hogy két ilyen nagy stúdiót közös játékra bírjunk, és az a tény, hogy ez egyáltalán megtörtént, mindannyiunknak táncolni és ünnepelni kellene, hogy abból részesültünk erre a rövid kis időre.[/penci_blockquote]

A Bosszúállók: Végjáték rendezőit kevésbé érte váratlanul a balhé, amit Anthony azzal magyarázott, hogy

Azt gondolom, hogy azért nem vagyunk meglepettek vagy zaklatottak Joe-val, mert első perctől nagyon nehéz volt ezt összehozni.

Mindenesetre jó volt Pókembert a Marvelnél látni, de ahogy a rendezők is elmondták, semmi sem tart örökké. Tony Vinciquerra minap azt mondta, hogy „az ajtó zárva van” a karakter előtt, a Sony saját univerzumot épít Pókemberrel, melyben Venom és Morbius is szerepelni fog. Nehéz megmondani, hogy ezúttal mit hoznak ki belőle, hiszen kétszer kudarcot vallottak.

Pókember

Total
45
Shares
Previous Article
Marvel Kapitány

A Bosszúállók: Végjáték írói elárulták, hogy Marvel Kapitány miért kapott ilyen kis szerepet a filmben

Next Article
elgondolkodtató filmek

Az 5+1 legjobb elgondolkodtató film hétvégére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!