Ms. Marvel

Állítólag Vin Diesel és Aaron Taylor-Johnson is szerepet kap a Ms. Marvel-sorozatban

Pletykák szerint a Ms. Marvel-sorozattal újraindul a The Inhumans is, és az egyik főszerepet Vin Diesel kaphatja.

Pletykák szerint a Ms. Marvel-sorozattal újraindul a The Inhumans is, és az egyik főszerepet Vin Diesel kaphatja.

Kevin Feige nem elégszik meg a filmvászonnal, hamarosan a Disney+ streamingszolgáltatón keresztül a tévéképernyőre is szuperhősöket zúdít, mivel a Marvel Studios logója alatt több Disney+ sorozat is készülőben van. A San Diego-i Comic-Conon megerősítették a WandaVision, a Loki, a Sólyomszem és a The Falcon and the Winter Soldier sorozatokat, majd augusztus végén a D23 Expón újabbakról rántották le a leplet. Ms. Marvel mellett She-Hulk, valamint Holdlovag is belép az univerzumba. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Geeks WorldWide értesülései szerint a Marvel most azt mérlegeli, hogy mely karaktereket mutathatják még be a Ms. Marvel-sorozatban. Kamala Khan mellett nagyon úgy fest, hogy az Inhuman királyi család két tagja, Black Bolt és Maximus is szerepet kap. A lap forrásai az elmúlt időben többször is megbízhatónak bizonyultak, és most azt állítják, hogy Vin Diesel lehet Black Bolt. Diesel évek óta jelen van a Marvel Moziverzumban, hiszen Groot tőle kölcsönzi szinkronhangját, most viszont képben is ott lehet.

Egy másik hír szerint Aaron Taylor-Johnson, aki Higanyszál szerepében debütált a Bosszúállók: Ultron korában, jó eséllyel pályázik Black Bolt fiútestvérének, Maximus szerepére. A közeljövőben ne számítsunk hivatalos megerősítésre, hiszen a Ms. Marvel-sorozat bemutatójától évekre vagyunk még.

Total
33
Shares
Previous Article
Taron Egerton

Taron Egerton végre reagált a pletykákra, miszerint ő lehet az új Rozsomák a Disneynél

Next Article
Watchman

KRITIKA: Watchmen S01E01-04

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!