Főoldal Sorozatok [D23 2019] Disney+ sorozatban mutatkozik be Ms. Marvel, a Marvel Moziverzum első muszlim karaktere
Sorozatok

[D23 2019] Disney+ sorozatban mutatkozik be Ms. Marvel, a Marvel Moziverzum első muszlim karaktere

A korábbi pletykák után ma megerősítették, hogy a Marvel Studios egy ideje már dolgozik Ms. Marvel bemutatásán, természetesen a Disney+-ra.

424
Kamala Khan Ms Marvel

A korábbi pletykák után ma megerősítették, hogy a Marvel Studios egy ideje már dolgozik Ms. Marvel bemutatásán, természetesen a Disney+-ra.

Nyílt titok volt, hogy Kevin Feige a Marvel Studios elnöke Ms. Marvel bemutatásán is dolgozik a Marvel Kapitány nagy sikere után, azonban eddig úgy hittük, hogy a Marvel Moziverzum első muszlim karakterét a filmvásznon fogják bemutatni, helyette azonban az ősszel induló Disney+ streamingszolgáltatón kap szerepet az újabb szuperhősnő – csak mellékesen jegyeznénk itt meg, hogy a karakter kulcsfontosságú szerepet fog játszani a jövőre érkező Marvel’s Avengers videojátékban is.

A Disney+ D23 Expo előadáson maga Kevin Feige jelentette be az új Disney+ minisorozatot, ahol azt is megtudtuk, hogy az elismert Bisha K. Ali írónő dolgozik a forgatókönyvön, aki korábban a Négy esküvő, egy temetés remake-jén dolgozott a Hulu streamingszolgáltatóval közösen, de nem mellesleg showrunneri feladatokat is ellát majd. Ms. Marvel előbb csak a Disney+-on kap szerepet, de Feige állítása szerint a karakterrel jövőben a Marvel Moziverzum filmjeiben is találkozhatnak a rajongók.

A pakisztáni és amerikai felmenőkkel bíró Ms. Marvel 2014-ben mutatkozott be a képregények világában. A karakter képességei közé tartozik, hogy végtagjait nemcsak képes megnyújtani, de akár óriásira is képes nőni, vagy éppen zsugorodni – picit olyan ez, mint a Hangya, csak Ms. Marvelnek mindenféle eszközök nélkül is megy a dolog. Kamala Khan főhőst Carol Danvers ihlette meg, aki később eldöntötte, hogy egy ponton majd átveszi Marvel kapitánytól a szerepet, felveszi a harcot bűnözőkkel, és az emberiséget, a jót fogja szolgálni.

A Ms. Marvel egy menő logót is kapott az előadáson:

Ms. Marvel

A főszereplő kilétét egyelőre nem fedték fel az előadáson, mint ahogy azt sem, hogy mikor tervezik bemutatni a sorozatot, de mivel a San Diego-i Comic-Conon bejelentették a teljes 4. fázist, így Ms. Marvel érkezésére valamikor 2022 után van esély – hiszen a Marvel Moziverzum 4. fázisa csak két évig tart.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

5 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események