Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Marvel már egy másik női szuperhősfilmen is dolgozik

Kevin Feige megerősítette, hogy a Marvel kapitány után tervben van egy másik női szuperhős bemutatása is. Ms. Marvel is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz.

A Marvel Studios egy régi álma válik valóra jövőre, amikor is bemutatja a Marvel Moziverzum első női szuperhősfilmjét, a Marvel kapitányt Brie Larson főszerepében. De ez nem jelenti azt, hogy a stúdió beéri egy női szuperhős karakterrel, ugyanis a Marvel egy fokkal tovább ment már, s egy új karakter bemutatására készül. A BBC készített interjút a Marvel Studios elnökével, Kevin Feigevel, aki a beszélgetés alatt felfedett egy tervezés alatt álló új projektet is.

Jelenleg a Marvel kapitány filmen dolgozunk. Brie Larsonnal jelenleg is tart a forgatás. Azonban a képregények egy másik karaktere, Ms. Marvel, a muszlin hős is tervezés alatt áll. A hőst Marvel kapitány inspirálta, és terveink vannak arra, hogy egyszer bemutatjuk a karaktert a világnak.

A pakisztáni és amerikai felmenőkkel bíró Ms. Marvel 2014-ben mutatkozott be a képregények világában. A karakter képességei közzé tartozik, hogy végtagjait nemcsak képes megnyújtani, de akár óriásira is képes nőni, vagy éppen zsugorodni – picit olyan ez, mint a Hangya, csak Ms. Marvelnek mindenféle eszközök nélkül is megy a dolog. Ahogy azt már mondtuk pár sorral feljebb, Khant Carol Danvers ihlette meg, aki így eldöntötte, hogy egy ponton majd átveszi Marvel kapitánytól a szerepet, felveszi a harcot bűnözőkkel, és az emberiséget, a jót fogja szolgálni.

A Marvel Studios első női szuperhőse 2019. március 9-én érkezik a mozikba, akkor mutatják be a Marvel kapitányt.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Az első kép Katherine Langford titokzatos karakteréről a Bosszúállók: Végjátékban

Kévés Bence Mihály

Akár több mint 65 rendezőjelöltje is lehet a Fekete Özvegy-filmnek

Kévés Bence Mihály

Lee Pace beszélt a Ronanként való visszatéréséről a Captian Marvel-ben

Kurdics Zoltán Gábor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább