Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Marvel már egy másik női szuperhősfilmen is dolgozik

Kevin Feige megerősítette, hogy a Marvel kapitány után tervben van egy másik női szuperhős bemutatása is. Ms. Marvel is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz.

Kevin Feige megerősítette, hogy a Marvel kapitány után tervben van egy másik női szuperhős bemutatása is. Ms. Marvel is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz.

A Marvel Studios egy régi álma válik valóra jövőre, amikor is bemutatja a Marvel Moziverzum első női szuperhősfilmjét, a Marvel kapitányt Brie Larson főszerepében. De ez nem jelenti azt, hogy a stúdió beéri egy női szuperhős karakterrel, ugyanis a Marvel egy fokkal tovább ment már, s egy új karakter bemutatására készül. A BBC készített interjút a Marvel Studios elnökével, Kevin Feigevel, aki a beszélgetés alatt felfedett egy tervezés alatt álló új projektet is.

Jelenleg a Marvel kapitány filmen dolgozunk. Brie Larsonnal jelenleg is tart a forgatás. Azonban a képregények egy másik karaktere, Ms. Marvel, a muszlin hős is tervezés alatt áll. A hőst Marvel kapitány inspirálta, és terveink vannak arra, hogy egyszer bemutatjuk a karaktert a világnak.

A pakisztáni és amerikai felmenőkkel bíró Ms. Marvel 2014-ben mutatkozott be a képregények világában. A karakter képességei közzé tartozik, hogy végtagjait nemcsak képes megnyújtani, de akár óriásira is képes nőni, vagy éppen zsugorodni – picit olyan ez, mint a Hangya, csak Ms. Marvelnek mindenféle eszközök nélkül is megy a dolog. Ahogy azt már mondtuk pár sorral feljebb, Khant Carol Danvers ihlette meg, aki így eldöntötte, hogy egy ponton majd átveszi Marvel kapitánytól a szerepet, felveszi a harcot bűnözőkkel, és az emberiséget, a jót fogja szolgálni.

A Marvel Studios első női szuperhőse 2019. március 9-én érkezik a mozikba, akkor mutatják be a Marvel kapitányt.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Brie Larson YouTube-csatornát indított, többek között így derült fény Terminátor és Star Wars meghallgatásokra is

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat