x
Filmek

[SDCC 2017] Tervben egy Doctor Doom szólófilm

A 20th Century Fox a Légió készítőjével, Noah Hawleyval egy Doctor Doom egyedülálló film tervezésébe fogott.

[SDCC 2017] Tervben egy Doctor Doom szólófilm
  • Publishedjúlius 21, 2017

A 20th Century Fox a Légió készítőjével, Noah Hawleyval egy Doctor Doom egyedülálló film tervezésébe fogott.

Őszinték leszünk, mindenre számítottunk, csak arra nem, hogy a Légió panel jobbján ülő Noah Hawley bejelent egy X-Men spin-offot az este folyamán, de ez is megtörtént a mai napon San Diegóban. A jogok továbbra is a 20th Century Fox birtokában vannak, így ők rendezhetik a filmet.

Nem sok mindent lehet tudni még a filmről, mindössze annyit árultak el, hogy a Légió és a Fargo alkotója, Noah Hawley a fent említett Fox stúdióval közösen fogják elkészíteni a következő A fantasztikus négyes családjába tartozó, de ezúttal önálló filmet a gazember hírében álló Doctor Doomnak.

A Légió panel legvégén Hawley két szóban jelentette be, hogy milyen új projekten dolgozik:

Csak két szót mondok. Az egyik a Doctor, a másik pedig a Doom.

Időközben a The Hollywood Reporter a helyszínen azt is megtudta, hogy a film forgatókönyvét Hawley írja, és a tervek szerint ő is fogja rendezni. Nagyon úgy fest, hogy a stúdió jobb belátásra lelt, s nem erőltetnek egy újabb rebootot a 2015-ös Josh Trank A fantasztikus négyes leszereplése után, inkább az egyik közkedvelt antagonistára hegyezik ki cerkát. De a pletykák szerint ezzel még nem értek véget a mellékszálon futó filmek, ugyanis Seth Grahame-Smith és Franklin Richards egy Invisible Girl filmen is ügyködik.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.