Miss America

A Marvel Studios már a fiatal Bosszúállók- és Miss America-filmeken dolgozik

Egyre több pletykát olvashatunk a Bosszúállók következő generációjáról, miután a Bosszúállók: Végjátékban elköszöntünk több hőstől is.

Egyre több pletykát olvashatunk a Bosszúállók következő generációjáról, miután a Bosszúállók: Végjátékban elköszöntünk több hőstől is.

Miután az Infinity Saga véget ért, a Marvel Studios egy új Bosszúállók-filmen kezdett dolgozni, azonban nem a megszokott hősökkel, hanem egy új, fiatalabb csapattal. A legfrissebb hírek szerint a Marvel Moziverzumban hamarosan bemutatkozik Miss America is, ismertebb nevén America Chavez, arról azonban már nincs hír, hogy mikor és hol kerül erre sor.

Kevin Feige a Végjátékhoz közeledve erre épített, elég csak megnézni a Fekete Párducot, a Marvel Kapitányt, ahol bemutatták Monica Rambeau-t is, akik már most egy nagy univerzum részei, és nyilvánvalóan hamarosan újabb hősök csatlakoznak hozzájuk, mint például Miss America és Blue Marvel, vagyis az Ultimates csapat, de akár sorolhatnánk még a D23 Expón bejelentett Ms. Marvel-sorozatot is. Ezúttal nem alternatív valóságokban járunk, ez a valóság, ahol a Marvel képregényekben a Bosszúállókon kívül az Ultimates csapat is az univerzum védelmezésére szentelte életét.

A képregényekben Miss America egy latin-amerikai bevándorló, aki nyíltan felvállalja másságát. Mivel Miss America hatalmas erővel bír, így a jövőben rá is szüksége lehet a Marvel Moziverzumnak, ha igaznak bizonyulnak a pletykák, miszerint egy igazi szupergonoszt kapunk Galactus képében, aki a teljes univerzum bekebelezésére készül.

A Marvel Moziverzum következő alkotása, amit bemutatnak, a Fekete Özvegy-szólófilm lesz 2020. május 1-jén.

Bosszúállók: Végjáték

Total
1
Shares
Previous Article
Venom

Szupersztár visszatérését erősítették meg a Venom 2. részében

Next Article

Nemsokára új The Last of Us 2 előzetest kapunk!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!