Főoldal Filmek A Marvel Studios már a fiatal Bosszúállók- és Miss America-filmeken dolgozik
Filmek

A Marvel Studios már a fiatal Bosszúállók- és Miss America-filmeken dolgozik

Egyre több pletykát olvashatunk a Bosszúállók következő generációjáról, miután a Bosszúállók: Végjátékban elköszöntünk több hőstől is.

807
Miss America

Egyre több pletykát olvashatunk a Bosszúállók következő generációjáról, miután a Bosszúállók: Végjátékban elköszöntünk több hőstől is.

Miután az Infinity Saga véget ért, a Marvel Studios egy új Bosszúállók-filmen kezdett dolgozni, azonban nem a megszokott hősökkel, hanem egy új, fiatalabb csapattal. A legfrissebb hírek szerint a Marvel Moziverzumban hamarosan bemutatkozik Miss America is, ismertebb nevén America Chavez, arról azonban már nincs hír, hogy mikor és hol kerül erre sor.

Kevin Feige a Végjátékhoz közeledve erre épített, elég csak megnézni a Fekete Párducot, a Marvel Kapitányt, ahol bemutatták Monica Rambeau-t is, akik már most egy nagy univerzum részei, és nyilvánvalóan hamarosan újabb hősök csatlakoznak hozzájuk, mint például Miss America és Blue Marvel, vagyis az Ultimates csapat, de akár sorolhatnánk még a D23 Expón bejelentett Ms. Marvel-sorozatot is. Ezúttal nem alternatív valóságokban járunk, ez a valóság, ahol a Marvel képregényekben a Bosszúállókon kívül az Ultimates csapat is az univerzum védelmezésére szentelte életét.

A képregényekben Miss America egy latin-amerikai bevándorló, aki nyíltan felvállalja másságát. Mivel Miss America hatalmas erővel bír, így a jövőben rá is szüksége lehet a Marvel Moziverzumnak, ha igaznak bizonyulnak a pletykák, miszerint egy igazi szupergonoszt kapunk Galactus képében, aki a teljes univerzum bekebelezésére készül.

A Marvel Moziverzum következő alkotása, amit bemutatnak, a Fekete Özvegy-szólófilm lesz 2020. május 1-jén.

Bosszúállók: Végjáték

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.