Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel Studios egy új Bosszúállók-filmen dolgozik?

A legújabb pletykák szerint a Marvel Studios már nagy erőkkel dolgozik a Bosszúállók: Végjáték utáni Bosszúállókon.

Ahogy egyre közelebb kerülünk a Marvel Moziverzum negyedik fázisához, s a Bosszúállók: Végjáték bemutatójához, úgy derülnek ki érdekességek a következő felvonásról. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió nem éri be ennyivel, és a rajongók legnagyobb örömére még ennél is nagyobb univerzumot szeretnének építeni, így már gőzerővel dolgoznak a Disney+ streamingszolgáltatásra érkező minisorozatok mellett a jövő mozifilmjein, köztük egy új Bosszúállók részen.

A We Got This Covered számolt be a pletykáról, miszerint Kevin Feige és csapata már dolgozik a Bosszúállók következő részén, ami ellentétben a mostani felállással egy fiatalabb szuperhősökből álló Bosszúállók csapatra fog fókuszálni, akárcsak a képregényekben. Megint csak pletyka, de úgy hírlik, hogy az új Bosszúállók nemzedékéhez fog tartozni Kate Bishop-féle Sólyomszem, Hulkling, Iron Lad, Patriot, Wiccan, Stature és végül Vision (de nem a Paul Bettany által játszott Vízió).

Milyen csodálatos lenne, ha a jövőben Hangyához és Cassie Langhez hasonlóan mások, akár Kate Bishop és mások által felállított új csapat alkotná a Bosszúállók következő generációját. Természetesen ez még nem jelentené azt, hogy a most megismert karakterektől végleg búcsút vennénk a Marvel Moziverzumban, mert Vasember és Pókember kapcsolatához hasonlóan mások között is kialakulhat ennyire szoros kötődés, vagy akár közös erővel vehetnék fel a harcot a gonoszokkal. Ugyanakkor ez nagyszerű lehetőséget adna arra is, hogy új, eddig nem ismert karakterekkel találkozzunk, akik egy új korszakot teremthetnek a szuperhősfilmek korában.

Ez még a jövő zenéje, perpillanat még azt sem tudjuk, miként fejeződik be a Bosszúállók: Végjáték, szeretett hőseink túlélik-e a Thanos-szal vívott csatát, és a meghalt karakterek közül kik térnek vissza. Április 25-én kiderül, amikor bemutatják a hazai mozik a Bosszúállók: Végtelen háború folytatását.

Bosszúállók

Még több a témában...

A Godzilla II. – A szörnyek királya rendezője egy Bosszúállók crossovert szeretne

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2019] A Bosszúállók: Végjáték írói saját panellel készültek a San Diego-i Comic-Conra

Megtalálták a Marvel kapitány rendezőpárosát

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább