Disney+

A Disney+ felület is a Marvel Moziverzum része lesz

Kevin Feige producer arról beszélt, hogy a Disney+ streamingszolgáltatás a Marvel Moziverzum része lesz.

Kevin Feige producer arról beszélt, hogy a Disney+ streamingszolgáltatás a Marvel Moziverzum része lesz.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke nemrégiben arról beszélt a Varietynek, hogy az elmúlt tíz évben a legnagyobb szuperhős franchiset sikerült létrehozniuk, ami Oscar-díjra is hajt jövőre, de a Disney új szolgáltatásán, a Disney+ felületen is nagyon fontos szerepet kap a Marvel Moziverzum.

Az elmúlt néhány hónapban több pletykát is olvashattunk arról, hogy talán a Marvel minisorozatokat tervez a 2019 végén induló Disney+ szolgáltatásra. Ezekből néhány igaznak bizonyult, így Loki, valamint Bucky és Sólyom közös sorozatot kap jövőre, de Feige a Varietynek elárulta, hogy ez csak valami nagynak a kezdete, merthogy a felületen több ezer képregénykarakter kaphat helyet.

A Disney+ egy újabb izgalmas dolgot jelent. A karakterek száma, amivel jelenleg bírunk, és a történetek meghaladják azt, amit elmesélhetünk. Az emberek azt kérdezték, hogy „Mi a helyzet ezzel a karakterrel, vagy a másikkal?”. Egy meghatározott mennyiségű filmet vagyunk képesek gyártani. De ezzel a platformmal most több lehetőségünk nyílik arra, hogy más karaktereket is bemutassunk, és más történeteket elmeséljünk. Nagyon egyedi és különleges lesz.

A beszélgetés egy másik nagyon izgalmas pontja volt, amikor arról kérdezték Feige-t, hogy mit gondol a Fox és Disney házasságról, vagyis hogy a Marvel visszakapja az X-Menek és a Fantasztikus Négyes jogait. [penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Kevin Feige”]Ahogy már mondtuk, nagyon, nagyon jól néz ki és akár már a következő év első hat hónapján megtörténhet. Nagyszerű érzés, hogy a karaktereket visszaszereztük. Szép, amikor egy vállalat, ami megalkotta ezeket a karaktereket, hozzáférést kap az összes karakterhez. Rendkívüli pillanat ez. Valójában még csak gondolkozunk rajta és tervezésben vagyunk, még nem kezdtük el a munkát.[/penci_blockquote]

A Mavel Studios még nem jelentette be a következő fázist, hogy mely filmeket mutatják be a negyedik részben, ami jövőre a Bosszúállók: Végjátékkal véget ér. Az első film a negyedik fázisból a Pókember: Idegenben lesz, ami néhány perccel játszódik a Végtelen Háború után.

Total
20
Shares
Previous Article
Ragadozó

A Predator egyik alternatív befejezése a kapcsolatot kereste volna az Alien franchise főszereplőjével

Next Article
Fekete Párduc

A Fekete Párduc csak a kezdet volt, nagyobb változás vár a Marvel Moziverzumra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!