Wide Screen
Image default
Filmek

A Disney+ felület is a Marvel Moziverzum része lesz

Kevin Feige producer arról beszélt, hogy a Disney+ streamingszolgáltatás a Marvel Moziverzum része lesz.

Kevin Feige producer arról beszélt, hogy a Disney+ streamingszolgáltatás a Marvel Moziverzum része lesz.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke nemrégiben arról beszélt a Varietynek, hogy az elmúlt tíz évben a legnagyobb szuperhős franchiset sikerült létrehozniuk, ami Oscar-díjra is hajt jövőre, de a Disney új szolgáltatásán, a Disney+ felületen is nagyon fontos szerepet kap a Marvel Moziverzum.

Az elmúlt néhány hónapban több pletykát is olvashattunk arról, hogy talán a Marvel minisorozatokat tervez a 2019 végén induló Disney+ szolgáltatásra. Ezekből néhány igaznak bizonyult, így Loki, valamint Bucky és Sólyom közös sorozatot kap jövőre, de Feige a Varietynek elárulta, hogy ez csak valami nagynak a kezdete, merthogy a felületen több ezer képregénykarakter kaphat helyet.

A Disney+ egy újabb izgalmas dolgot jelent. A karakterek száma, amivel jelenleg bírunk, és a történetek meghaladják azt, amit elmesélhetünk. Az emberek azt kérdezték, hogy „Mi a helyzet ezzel a karakterrel, vagy a másikkal?”. Egy meghatározott mennyiségű filmet vagyunk képesek gyártani. De ezzel a platformmal most több lehetőségünk nyílik arra, hogy más karaktereket is bemutassunk, és más történeteket elmeséljünk. Nagyon egyedi és különleges lesz.

A beszélgetés egy másik nagyon izgalmas pontja volt, amikor arról kérdezték Feige-t, hogy mit gondol a Fox és Disney házasságról, vagyis hogy a Marvel visszakapja az X-Menek és a Fantasztikus Négyes jogait.

Ahogy már mondtuk, nagyon, nagyon jól néz ki és akár már a következő év első hat hónapján megtörténhet. Nagyszerű érzés, hogy a karaktereket visszaszereztük. Szép, amikor egy vállalat, ami megalkotta ezeket a karaktereket, hozzáférést kap az összes karakterhez. Rendkívüli pillanat ez. Valójában még csak gondolkozunk rajta és tervezésben vagyunk, még nem kezdtük el a munkát.

Kevin Feige

A Mavel Studios még nem jelentette be a következő fázist, hogy mely filmeket mutatják be a negyedik részben, ami jövőre a Bosszúállók: Végjátékkal véget ér. Az első film a negyedik fázisból a Pókember: Idegenben lesz, ami néhány perccel játszódik a Végtelen Háború után.

Még több a témában...

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat