Tom Hiddleston főszerepében érkezik a Loki sorozat a Disney+ platformon

A Marvel megerősített egy pletykát, miszerint Loki tévésorozatot kap a 2019 év végén induló streamingszolgáltatáson, a Disney Pluson.

A Marvel megerősített egy pletykát, miszerint Loki tévésorozatot kap a 2019 év végén induló streamingszolgáltatáson, a Disney+ platformon.

Személyesen a Disney vezérizgatója, Bob Iger erősített meg egy korábbi pletykát, miszerint a Marvel Moziverzum egyik karaktere, Loki (Tom Hiddleston) minisorozatot kap 2019 év végén induló Disney saját streaming platformján, miközben Iger azt is elárulta, hogy milyen néven mutatják be ezt az új szolgáltatást: Disney+.

A Bosszúállók: Végtelen háború után sok rajongó szíve görcsbe szorult, amikor Thanos végzett a karakterrel, de az elmúlt tíz évben többször láttunk példát arra, hogy egy halottnak hitt karakterrel újból találkozunk egy alkotásban – elég csak Crossbonesra gondolni, de Lokit is idesorolnánk. Talán a Csíntevés istene ezúttal nem élte túl, de a Disney megtalálta a módját, hogy visszahozzák a karaktert, hiszen egy eredetsorozatot készítenek Tom Hiddleston színésszel közösen. Iger a bejelentés pillanatában még nem árulta el, hogy milyen címen érkezik egy év múlva a sorozat, ám várhatóan jövő év elején sokkal több információt megtudunk, hiszen pár hónap múlva már kezdik is a forgatást. A Marvel Studios más sorozatokon is dolgozik, beleértve Bucky (Sebastian Stan) és Sólyomszem (Anthony Mackie) közös sorozata, Wanda (Elizabeth Olsen) is feltűnhet még Loki sorozatában, azonban ezekről a vezér nem ejtett szót.

De Loki sorozata csak egyike a bejelentett sorozatok közül, amivel a Disney+ szolgáltatáson találkozhatnak a rajongók, hiszen emellett bejelentették már a The Mandalorian címen érkező első Star Wars élőszereplős sorozatot, de tegnap már azt is megtudtuk, hogy Cassian Andor a Zsivány Egyes karaktere is saját sorozatot kap a stúdiótól, illetve érkezik egy rajzfilmsorozat is a Szörny Rt. filmek alapján, továbbá a High School Musical sorozat.

Total
7
Shares
Previous Article

Töki nem tér vissza a Kingsman harmadik részében

Next Article

Előzménysorozatot kap Cassian Andor a Zsivány Egyes karaktere

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!